Torsdag den 17 juni 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Allium cepa (lök)

Allium cepa (lök)

Användning och indikationer vid homeopatisk beredning

ALLIUM CEPA ordineras mot sjukdomar med antingen brännande eller neuralgisk smärta som växlar från sida till sida, eller mot rikliga, vattniga och svidande utsöndringar.

Det är särskilt verksamt mot förkylning och hösnuva med rinnande ögon, svullna ögonlock, konstant nysande och riklig svidande snuva som irriterar näsborrarna (snuvan kan växla från den ena näsborren till den andra) och överläppen.

Medlet är också verksamt mot en ilande, neuralgisk smärta som associeras med öronvärk hos barn, huvudvärk strax innanför pannbenet och tandvärk i kindtänderna (där smärtan flyttar sig från en tand till en annan).

ALLIUM CEPA ges också i de första stadierna av halsinfektioner, då man är hes och hostar av kall luft och har en svidande, skavande känsla i halsen.

Symtomen lindras av frisk luft och i sval miljö, medan de förvärras i varma och kvava rum, i kall och fuktig miljö.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.Pris: 250:- inkl. moms