Torsdag den 17 juni 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Phytolacca

Phytolacca

Traditionell användning i homeopatisk beredning

Phytolacca decandra (kermesbär) användes i europeisk folkmedicin mot körtelproblem, som tex mastit (bröstkörtel inflammation). Indianerna använde örten för att behandla hudproblem, framkalla kräkningar, som hjärt stimulantia och som laxermedel. Roten används än idag för sina antiinflammatoriska egenskaper.

Vanligt namn är kermesbär och den växer i USA, Kanada, Nordafrika och Kina. Till homeopatisk beredning används den färska rotens tjocka del.

TRADITIONELL MEDICINSK ANVÄNDNING

Phytolacca används främst mot problem med körtlarna (framför allt i brösten) tex vid mastit med stickande smärta. Brösten svullnar och hårdnar och smärtan kan sprida sig genom hela kroppen. Medlet kan även ges vid halsfluss och svalginflammation, då svalget är mörkrött och smärtan går ut i öronen när man sväljer.

Symtomen lindras av kall dryck; av vila; av värme; i torrt väder. Medan de förvärras inledningsvis av rörelse; av långvarig rörelse; av att svälja; av varm dryck; i kall fuktig väderlek.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.

Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.


Pris: 250:- inkl. moms