Söndag den 17 december 2017
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Coffea (kaffebönan) vid sömnlöshet

Coffea (kaffebönan) vid sömnlöshet

Koffein har använts medicinskt under lång tid

Kaffe lär först ha druckits i Persien på 1400-talet. Koffein som är dess huvudingrediens har använts medicinskt som stimulerande, smärtstillande, urindrivande och matsmältnings befordrande medel. Idag används det fortfarande i olika smärtstillande medel.

Ett vanligare namn är "kaffebusken" och den växer inhemsk i Arabien och Etiopien, men nu även odlad i Västindien och Centralamerika. Det homeopatiska medlet bereds av de orostade bönorna.


Användning och indikationer vid homeopatisk beredning

COFFEA används för att behandla mental överaktivitet som leder till sömnlöshet, och extrem känslighet för smärta, tex vid tandvärk eller förlossningsvärkar. Den drabbades alla sinnen är förhöjda och allt "buller" anses outhärdligt. Medlet ges också mot klimakteriebesvär och överdriven upphetsning.

Symtomen lindras av iskallt vatten i munnen, av vila. Medan de förvärras i kallt, blåsigt väder, av buller, lukter och beröring.

Vid egenvård används det mest vid sömnlöshet.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.Pris: 250:- inkl. moms