Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> TANGERINE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

TANGERINE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

TANGERINE (mandarin) har en lång historia av användning i den kinesiska kulturen och i den växtbaserade folkmedicinen. Den eteriska oljan stöder en sund matsmältning och metabolism.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Tangerine har en söt, smakfull arom som liknar andra citrusoljor är upplyftande. Den är även känd för sina rengörande egenskaper och för att stödja en hälsosam immun- och andningsfunktion. Mandarinolja kan användas för att lugna oroliga känslor och för att hantera känslor av negativ stress. Den är också en populär och smakfull del till desserter och drycker (från att spetsa vatten till en del av smaksättningen i fruktsmoothies).

Mandarin är en av de säkraste eteriska oljorna och rekommenderas särskilt för barn och under graviditet. När man blandar Tangerine med Lavender och Neroli i en ekologisk basolja hjälper den till att minska på hudbristningar under graviditeten som man kan få från femte månaden och fram till förlossningen genom daglig massage över bålen. Tangerine är upplyftande, uppmuntrande och lugnande.

Den eteriska oljan har en renande effekt på matsmältningen och är bra för "upprörda magar". Den är en behaglig tillsats i massage blandningar och stämnings parfymer, där den ger en ljus, mild och lugnande karaktär.

Mentalt är Tangerine stärkande och har en svag hypnotisk egenskap som hjälper till att lugna ett överaktivt sinne och främjar en fridfull sömn. Den har en mjuk och skir egenskap som hjälper människor att skapa band till sitt inre barn.

Främsta terapeutiska egenskaper: Antiseptisk, kramplösande, karminativ, depurativ, digestiv, urindrivande, dämpande, stärkande.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 209:- inkl. moms