Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LEMON ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LEMON ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

LEMON (citron) - när du behöver rensa sinnet, skapa klarsyn och få nytt perspektiv!

LEMON (citron) är på många sätt en användbar eterisk olja. Den blodstillande förmågan hjälper till att stoppa mindre blödningar och eftersom citron dessutom är bakteriedödande är den utmärkt i en sårsköljning vid små- och skrubbsår. Den är även detoxifierande och bra vid lymfdränerande massage. LEMON (citron) stärker cirkulationen och renar blodet och den motverkar åderbråck och är uppfriskande och rensande.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Dess förmåga att motverka surhet gör den bra mot reumatiska sjukdomar som gikt och artrit och utmärkt vid sura uppstötningar. LEMON (citron) används även till hudvård för att göra huden ljusare. Den motverkar fet hud och akne. Den hjälper kroppen att bekämpa infektioner och är bra i rums sprayer och aromaspridare för att hindra spridning av infektioner.

Mentalt ger LEMON (citron) en "strålglans"! Den vitaliserar och stimulerar. Den hjälper till att motverka emotionella utbrott och stärker besluts fattande. LEMON (citron) rensar sinnet, ger klarsyn och kastar ljus när sinnet blivit lite förvirrat. Den används vid meditation för att göra tankarna klarare och öppnar dessutom för din hjärtliga energi.

Detta är den mest sålda eteriska oljan - LEMON (citron) har många fördelar och användnings områden. Den är ett kraftfullt rengörings medel som renar luft och ytor och kan med fördel användas som en giftfri "städare" i hela hemmet. När den läggs i vatten ger den en uppfriskande och hälsosam arom under hela dagen. LEMON (citron) läggs ofta till i mat för att förbättra smaken av desserter och huvudrätter. Den främjar matsmältningen och stödjer en sund andnings funktion. När den inandas anses den upplyftande och energigivande och har visat sig bidra till att förbättra humöret.

LEMON (citron) är antiseptisk samt immunstärkande och därmed effektiv vid förkylningar och influensa. Citronoljan är även cirkulationshöjande, sammandragande, stärker kapillärväggarna och stimulerar matsmältningen. Den kan stödja lymfan i att föra ut slaggprodukter ur kroppen. Har en uppiggande verkan mentalt och motverkar nedstämdhet samt mental trötthet.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 132:- inkl. moms