Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> JUNIPER BERRY ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

JUNIPER BERRY ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

JUNIPER BERRY - när man vill hjälpa kroppen att bli av med toxiner

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

JUNIPER BERRY (enbär) är en renande eterisk olja. På det fysiska planet visar det sig genom en kraftfull rening och en stärkande effekt, vilket gör att enbärsolja används vid lymfdränerande massage och när man vill hjälpa kroppen att eliminera toxiner. Den är även utmärkt att användas till översinnlig och andlig rening.

JUNIPER BERRY anses vara allmänt renande, stärkande och vitaliserande. Det är en av de bästa eteriska oljorna vid blåskatarr och urinvägs infektioner. Den är bra när den blandas med Bergamot i lokala sköljmedel, försiktig lokal massage och i varma kompresser över den nedre delen av bålen. JUNIPER BERRY hjälper till att mildra nervös spänning, intellektuell utmattning och oro. I små mängder är den bra till hudvård, särskilt vid fet hud och när huden är påverkad av toxiner som tex vid akne.

Mentalt är JUNIPER BERRY renande, uppklarande och stärkande. Förr brändes den för att skydda mot onda andar och driva bort negativa energier (och den egenskapen är fortfarande effektiv). Gnid in några droppar mellan handflatorna och borsta dem över auran, som då renas och skyddas. JUNIPER BERRY är bra till meditation (särskilt när sinnet behöver en riktig vår rengöring). När oljan används i en aromaspridare löser den upp övernaturlig närvaro av andra personer.

Främsta terapeutiska egenskaper: Antireumatisk, antiseptisk, kramplösande, antitoxisk, karminativ, urindrivande, menstruations stärkande, nervlugnande och kärlvidgande.

JUNIPER BERRY har en rik tradition av olika användnings områden och fördelar. Den fungerar som ett naturligt rengörande och avgiftande ämne och stödjer en hälsosam njur- och urinvägsfunktion.

JUNIPER BERRY fungerar också som en naturlig hudtoner och kan minska på fula åkommor i huden. Dess lite träiga, kryddiga men fräscha arom har en lugnande och jordande påverkan.

Förpackning 5 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 242:- inkl. moms