Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> GINGER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

GINGER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

GINGER - stimulerar cirkulation och matsmältning

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

GINGER (ingefära) är en värmande olja som stimulerar blodcirkulation och matsmältning. Vintertid är den utmärkt till att värma kropp och känslor med (fysiskt och psykiskt). Den anses stärka hjärtat och rekommenderas i bad och till massage för att motverka dålig cirkulation, trött hjärta och kalla händer och fötter. GINGER eterisk olja är allmänt värmande, tröstande och stärkande!

Dess stimulerande egenskaper är särskilt effektiva vid dålig matsmältning och uppsvälldhet. Oljan är bra mot åksjuka och illamående på morgonen (man kan antingen lukta på den ur en näsduk eller blandad i stämnings parfym). Den är dessutom bra till massage när musklerna är trötta och värker, framför allt när de är kalla och sammandragna. GINGER kan användas i bad eller ansiktsångbad när du är förkyld eller har ont i halsen eftersom den skarpa genomträngande doften skär rakt igenom katarrer och slembildningar.

Mentalt är GINGER uppväckande, överflödande och stimulerande. Den rekommenderas vid meditation när man drabbats av svaghet efter nervös utmattning. Den värmer och stärker känslorna, ökar beslutsamhet och inspirerar till initiativ och handling (vad gäller att genomföra planer och fattade beslut). GINGER kan också tränga undan vinter depression och är bra på att bekämpa årstids relaterad nedstämdhet.

Främsta terapeutiska egenskaper: Analgetisk, antiseptisk, afrodisiakum, baktericid, karminativ, cefalisk, febernedsättande, laxerande, kärlvidgande, stimulerande och stärkande.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 528:- inkl. moms