Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> FRANKINCENSE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

FRANKINCENSE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Frankincense (olibanum) är den eteriska oljan vad gäller att sakta ner och fördjupa andhämtning samt hjälpa till att dämpa rädsla, oro, nervös spänning och stress. Den luktar bokstavligen himmelskt och den är bra att inhalera via insmörjda händer som kupas runt näsan och inandas. Den eteriska oljan är djupt lugnande, vitaliserande och upplyftande.

Frankincense (olibanum) är ett litet buskliknande träd med vita blommor. Snitt i barken ger en mjölkvit kåda som hårdnar till orangebruna "tårar". Av dem ångdestilleras den eteriska oljan.

Den rekommenderas särskilt för torr, känslig och mogen hud. Frankincense är en av de bästa eteriska oljorna till hudvård. Den hjälper till att föryngra hudens utseende och motverkar rynkor. Den motverkar även andningsbesvär och anses bra vid förkylning, bronkit, astma, hosta och halsont. Mentalt är den bra hjälp vid meditation och bön då den inspirerar mystiska och himmelska sinnes tillstånd och är allmänt rogivande för sinnet. Förr användes den till att driva bort onda andar. Frankincense anses hjälpa till att bryta förbindelser med det förflutna.

Massera in Frankincense på dina händer efter en lång dag med exvis trädgårdsarbete för en uppmjukande och lugnande effekt. Hjälper till att minska på utseendet vid hudåkommor. Kan appliceras under fötterna för att främja känslor av avslappning för att hjälpa till med att balansera humöret.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 825:- inkl. moms