Torsdag den 12 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CILANTRO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CILANTRO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

CILANTRO - med egenskaper som inspirerar till kreativitet

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

CILANTRO (koriander) är en av de mildaste eteriska kryddoljorna som stärker matsmältningen, samt mildrar illamående och uppsvälldhet. Den återställer och stärker aptiten och kan vara till hjälp i behandling av anorexia nervosa. Den lyfter humöret och är bra vid nervös utmattning och ett allmänt nedsatt energiflöde. Den är generellt vitaliserande, uppfriskande och tröstande.

Mentalt verkar CILANTRO (koriander) upplivande och stärker låg energi. Den är både avslappnande och stimulerande - en kombination av egenskaper som inspirerar till kreativitet. Den ger massage blandningar och parfymer en behaglig och spännande ton och motverkar stress och irritation. Dessutom är den bra att använda vid arbete med konvalescens.

CILANTRO (koriander) har många användnings områden som dokumenterats i århundraden. Den främjar som sagt matsmältningen och fungerar som ett kraftfullt renande medel som hjälper till att detoxa kroppen. Om man applicerar den lokalt är den mycket lugnande och kylande på huden och tillför en frisk doft om du använder den i aromaspridare.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH CILANTRO 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!


Pris: 149:- inkl. moms