Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CEDARWOOD ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CEDARWOOD ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Främjar avkoppling, välmående och vitalitet. Avvisar och håller insekter borta på ett naturligt sätt. Och hjälper till att hålla huden friskare när den används topiskt!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Med egenskaper som bidrar till att lugna sinnet och kroppen, med en varm, träig doft av cederträ. Den eteriska oljan främjar en avkopplande miljö när den används med lokal applicering eller aromatiskt genom inandning genom näsan från kupade händer.

Känd för sin rika nyans och varma, träiga doft, ger CEDARWOOD (cederträ) eterisk olja en mångfald av möjligheter. Den känner sig hemma i kallt klimat, trivs i höga höjder och växer upp till 100 fot. Påminnande om sin storlek och styrka, har den en jordisk doft som väcker känslor av välbefinnande och vitalitet. När den appliceras lokalt, har den "klargörande" egenskaper.

Cederträ är nervstärkande och särskilt bra vid kronisk oro och nervös spänning. Och används till stor del till manliga toalett artiklar och rekommenderas vid fet hud, mjäll och akne. Den är allmänt uppfriskande, upplyftande och vitaliserande.

Vid ansiktsångbad rekommenderas den vid kronisk hosta och bronkit samt i lokala "sköljmedel" mot urinvägs infektioner och blåskatarr.

Mentalt är den stärkande, värmande och beskyddande. Den är kraftfullt stärkande för subtila energier och den är bra för koncentration och svaga nerver, trots att den är lugnande. CEDARWOOD (cederträ) hjälper till att omvandla negativa känslor till sina positiva motsatser.

Främsta terapeutiska egenskaper är att den är antiseptisk, antiseborréisk, sammandragande, urindrivande och lugnande. Dessutom används ofta CEDARWOOD (cederträ) i massage för att ge mer avslappning och lugna kropp och sinne.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 165:- inkl. moms