Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> WILD ORANGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

WILD ORANGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Wild Orange - energigivande, upplyftande, renande och immunstärkande!

Kallpressad från skalen är WILD ORANGE (vildapelsin) en av toppsäljarna av eteriska oljor, dels på grund av sin energigivande arom, men också för andra fördelar på hälsan. En hög halt av monoterpener gör WILD ORANGE stimulerande och med goda rengörande egenskaper. Vilket bland annat gör den idealisk till att stödja en hälsosam immunfunktion med.

Den kan användas dagligen för att rengöra kroppen eller användas på ytor som en naturlig rengörare. Vid användande av aromaspridare kommer doften ge energi och vara upplyftande för både sinne och kropp, samtidigt som den renar luften.

ANVÄNDNING

Tillsätt i en sprayflaska med vatten för att rengöra ytor. Lägg till en droppe till ditt dricksvatten (ca 2 dl vatten) varje dag för en fräsch smakupplevelse och för att främja hälsan. Om de används i en aromaspridare kan den lyfta ditt humör och dina energi nivåer och fräscha upp luften. För en känsla av ökad energi ta 1-2 droppar i handflatan tillsammans med lika delar Peppermint och Frankincense och massera i händerna, för att sedan kupa dem över näsa och mun och ta djupa andetag. Applicera sedan resten på nacken.

GÖR SÅ HÄR

Vid aromaspridning: Använd 1-2 droppar i din aromaspridare efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe i ca 2 dl vatten och drick. Vid topisk användning (utvärtes): Applicera 1-2 droppar till önskat område men späd med doTERRA Fractionated Coconut OIl om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt exponering i solljus eller UV-strålar i upp till 12 tim efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 179:- inkl. moms