Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> MARJORAM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

MARJORAM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


MARJORAM (mejram) - när du vill dämpa överkänslighet, stress och nervösa spänningar!

MARJORAM (mejram) är den mest tröstande av alla eteriska oljor och hjälper mot smärta på alla plan. Den är värmande, bra mot sorg, lindrande och den tröstar hjärta och känslor. Men effekten av mejram kan göra att man känner sig lite "stum" så det är en olja som man måste använda varsamt och inte under alltför långa perioder, eftersom den kan trubba av sinnena. MARJORAM (mejram) är på det stora hela taget stärkande, värmande och lindrande.

Används för att få hårda och stela muskler att slappna av och för att mildra reumatisk smärta. Den passar utmärkt vid massage och utvidgar försiktigt blodkärl så att de känns behagligt varma. Den är även bra i badet men doftar bättre när den blandas med Lavendel eller någon annan sötare eterisk olja. I varma kompresser mildrar mejram menssmärtor och i massage av bålen dämpar den uppsvälldhet och förstoppning.

Mentalt verkar mejram som en andra hud. Den dämpar överkänslighet och mildrar stress och nervösa spänningar. Den tröstar den som är ledsen och är bra för människor som lever i celibat eftersom den dämpar sexuell lust. MARJORAM (mejram) stärker flödet av subtil energi i kroppen och lockar fram dolda styrkor och uthållighet.

Kontraindikation: Bör undvikas under hela graviditeten.

Känd som "wintersweet" eller "glädje från bergen" var MARJORAM (mejram) känd för grekerna och romarna som en symbol för lycka. Den används i kulinariska rätter vilket ger en unik smak till soppor, grytor, dressingar och såser. I modern litteratur uppskattas mejram för sina lugnande egenskaper och dess positiva effekt på nervsystemet.

ANVÄNDNING

Applicera på nacken för att minska känslor av stress. Ersätt med denna eteriska olja i ditt nästa recept där det krävs torkad mejram (1 droppe anses likvärdigt med 2 tsk torkad ört). Applicera på muskler före och efter träning.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4-5 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja typ doTERRA Fractionated Coconut Oil om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 298:- inkl. moms