Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CARDAMOM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CARDAMOM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Kan hjälpa till att lindra och mildra tillfälliga matsmältnings besvär och upprätthålla en allmän gastrointestinal (mage och tarm) hälsa. Främjar även en lättare och klarare andning!

Genom ett samarbete i Guatemala, hämtar doTERRA sina kardemumma frön av hög kvalitet därifrån, som sedan destilleras till CARDAMOM eterisk olja, som kan hjälpa till med magstörningar och luftvägsproblem.

Den är en nära släkting till Ginger och Kardemumman är som bekant känd som en dyr matlagnings krydda, men också för att vara till god nytta för matsmältnings systemet på en mängd olika sätt. Kardemumma används ofta för att hjälpa till med att lindra tillfälliga magbesvär.

CARDAMOM (kardemumma) är en av de mest stärkande eteriska oljorna. Förutom sin allmänt stärkande effekt på kroppen är den bra för nerver och subtila energier. Den rekommenderas vid både matsmältnings- och andnings problem (särskilt när de är av fuktig karaktär, som kronisk bronkit, uppsvälldhet och kolik). Det är en allmänt värmande, mild och genomträngande olja.

Mentalt verkar CARDAMOM stärkande, upplyftande och är bra vid nervös utmattning, nedstämdhet av det tröga slaget samt vid mental trötthet. Den stärker personer som känner sig nedtyngda med plikter, oro och ansvar. Den lyfter livsandarna och inspirerar till mod och styrka. Kardemumma förknippas med jordelementet och är jordande för personer som lätt känner sig "utflippade".

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara antiseptisk, kramplösande, lugnade för matsmältningen, mildrar magknip och dämpar uppsvälldhet, digestiv, urindrivande, kärlvidgande, stimulerande, magstärkande.

Genom samarbete med lokala odlare och genom att göra regelbundna inköp av dem (vilket har en betydande inverkan på livet för dessa lokala partners), hjälper doTERRA och du som kund, till med att dessa jordbruks samhällen kan få åtnjuta förbättrade försörjningsmöjligheter.

ANVÄNDNING

Används för oralt intag som en del av en daglig hälsa för att stödja en sund mag-tarmfunktion. Sprid aromatiskt i rummet eller applicera lokalt för att främja en känsla av lätt andning. Lägg till i bröd, smoothies, kött och sallader för att förbättra livsmedlets smak och förbättra matsmältning. Inandas för en känsla av öppenhet och mental klarhet.

5 ml flaska = ca 100-125 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 398:- inkl. moms