Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Elevation Joyful Blend

Elevation Joyful Blend

ELEVATION JOYFUL BLEND kan höja ditt humör och öka på din energi!

Detta är den perfekta blandningen av eteriska oljor för de tillfällen då du känner att du behöver bli revitaliserad. Den spännande blandningen ger en uppfriskande kombination av eteriska oljor som kan höja ditt humör och öka din energi. ELEVATION JOYFUL BLEND kombinerar de upplyftande och euforiska dofterna i Lavandin, Lavender, Melissa, Ylang Ylang och Osmanthus - med Tangerine, Elemi, Hawaiian Sandalwood och Lemon Myrtle för att skapa en unik blandning som främjar ett positivt humör och känslor av självförtroende.

ANVÄNDNING

Använd ELEVATION JOYFUL BLEND i din aromaspridare för att främja känslor av självförtroende och hjälpa till med att minska på stresskänslor. Diffusera gärna på morgonen innan barnen vaknar och skapa en positiv och energisk stämning. Massera in oljan över ditt hjärta och/eller handleder för att höja humör och främja vitalitet. Eller efter en lång och jobbig dag, ta ett bad med några droppar i för att hjälpa till att minska på känslor av stress.

GÖR SÅ HÄR

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare. Applicera topiskt 1-2 droppar till önskar område men späd med doTERRA´s Fractionated Coconut Oil om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Aromatisk beskrivning: Blommig, söt och citrusdoftande.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar


Pris: 549:- inkl. moms