Söndag den 27 maj 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LAVENDER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LAVENDER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


LAVENDER (lavendel) - denna fantastiska och mångsidiga olja

Lavendel är den mest populära, mångsidiga och använda av alla eteriska oljor. Till en början låter Lavendel för bra för att vara sann; den har i tusentals år varit känd för att kurera det mesta. Men många av Lavendelns egenskaper beror på dess huvudsakliga inverkan, nämligen att balansera och normalisera kropp och känslor. Lavendel är lindrande, lugnande och avslappnande!

Den har stor effekt på muskelvärk och smärta vid massage och som badolja. Några droppar i badet eller på kudden motverkar sömnlöshet. Lavendel är bra vid förkylningar och influensa, den inte bara motverkar de virus som orsakar besvären, utan mildrar många symtom.

Huvudvärk dämpas av en kall kompress med Lavendel eller några droppar som gnids in på tinningarna. Lavendel stöter bort insekter och blir du biten kan du gnida in en droppe över bettet, så försvinner svedan. Den är bra i antiseptisk sårsköljning där den hjälper till att läka mindre sår och brännskador. Lavendel används allmänt inom hudvård och i parfymer, där den friska spröda blomdoften känns behagligt välbekant.

Mentalt är Lavendel mildrande, balanserande och lugnande och hjälper mot humör svängningar, nedstämdhet och PMS. Den lugnande och avslappnande effekten kan användas för att underlätta meditation och dess balanserande egenskaper kan återge auran sin harmoni och hjälpa till att balansera chakrorna.

Främsta terapeutiska egenskaper: Smärtlindrande. Upplyftande och motverkande vid nedstämdhet. Förstör eller minskar patogena bakterier (smittämnen). Hämmar tillväxt av virus. Stimulerar tillväxten av friska hudceller. Kan sänka blodtrycket. I allmänhet nervlugnande, dämpande och stärkande.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

ANVÄNDNING

Till aromaspridare ta 3-4 droppar. Vid topisk (utvärtes) användning applicera 1-2 droppar på önskat område, späd med en basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid eller står under läkares vård, konsultera denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 349:- inkl. moms