Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LAVENDEL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LAVENDEL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

TRADITIONELL ANVÄNDNING AV LAVENDEL!

Lavendel är den mest populära, mångsidiga och använda av alla eteriska oljor. Till en början låter Lavendel för bra för att vara sann; den har i tusentals år varit känd för att kurera det mesta. Men många av Lavendelns egenskaper beror på dess huvudsakliga inverkan, nämligen att balansera och normalisera kropp och känslor. Lavendel är lindrande, lugnande och avslappnande!

Den har stor effekt på muskelvärk och smärta vid massage och som badolja. Några droppar i badet eller på kudden motverkar sömnlöshet. Lavendel är bra vid förkylningar och influensa, den inte bara motverkar de virus som orsakar besvären, utan mildrar många symtom.

Huvudvärk dämpas av en kall kompress med Lavendel eller några droppar som gnids in på tinningarna. Lavendel stöter bort insekter och blir du biten kan du gnida in en droppe över bettet, så försvinner svedan. Den är bra i antiseptisk sårsköljning där den hjälper till att läka mindre sår och brännskador. Lavendel används allmänt inom hudvård och i parfymer, där den friska spröda blomdoften känns behagligt välbekant.

Mentalt är Lavendel mildrande, balanserande och lugnande och hjälper mot humör svängningar, nedstämdhet och PMS. Den lugnande och avslappnande effekten kan användas för att underlätta meditation och dess balanserande egenskaper kan återge auran sin harmoni och hjälpa till att balansera chakrorna.

Förpackning 15 ml

OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 264:- inkl. moms