Söndag den 17 december 2017
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> KLIMAKTERIET och ÖVERGÅNGSÅLDERN

KLIMAKTERIET och ÖVERGÅNGSÅLDERN

Egenvårds kur vid klimakterie- och övergångsbesvär

Klimakteriet- och övergångsåldern inträffar vanligtvis i 45-60 års åldern. Symtomen kan bestå i heta värmevallningar, svettningar, torra slemhinnor och mentala problem som oro och ångest.

Kuren innehåller homeopatiskt beredda medel av Acidum sulf, Cimicifuga, Lachesis, Sanguinaria, Sepia, Pulsatilla, Ignatia

Doserings anvisningar medföljer leverans.

OBS! I priset ingår även e-boken NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet, till ett värde av kr 149.- som sänds till din epost.


Naturligt utan risk för biverkningar!

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.


Viktigt att tänka på vid egenvård!

Denna egenvård med homeopatiska energimediciner och naturmedel är icke att anse som ersättning för läkarvård. Sluta aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut utan att först rådgivit med denne. Terapin ska inte ses som ersättning för professionell medicinsk hjälp eller råd, diagnos, undersökning eller behandling. Sök alltid medicinsk hjälp hos din läkare eller annan kvalificerad vårdpersonal innan ny behandling, förändring av befintlig behandling och vid minsta osäkerhet om dina besvär och dröj aldrig med detta.


Pris: 695:- inkl. moms