Torsdag den 17 juni 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Hitta just ditt medel! Testa dig själv!

SNABBGUIDE SOM HJÄLPER DIG HITTA DINA PERSONLIGA MEDEL!

Gör som mänga andra människor världen över, pröva ofarliga och biverkningsfria blomessenser och homeopatiska medel! Energimedicin som kan användas av alla, från småbarn till äldre vuxna, sjuka som friska (även ihop med vanliga läkemedel och naturpreparat).

De är enkla att använda och passar bra som komplement till annan terapi. De varken påverkar eller påverkas av andra mediciner. Detta gör dem till ett ovärderligt hjälpmedel för alla som aktivt vill förbättra sin hälsa!

Energimedicinen behandlar dig och inte sjukdomen! Den står för ett holistiskt synsätt, och en av de viktigaste principerna inom den holistiska medicinen är att lämna utrymme för din förmåga till självläkning! Blomessens terapi och homeopatiska medel underlättar botandet av sjukdomar genom att hjälpa individen att lösa upp blockeringar som hindrar från att nå själslig, kroppslig och andlig hälsa. Den ökar din livskraft och motståndskraft mot sjukdomar genom att hjälpa individen att vara sig själv och nyttja dennes unika möjligheter till hälsa, lycka och självförverkligande!

HUR KAN JAG TESTA VILKET MEDEL JAG BEHÖVER?

I menyn till vänster ser du fem ytterligare nya länkar under
"Vilket medel behöver jag?".

Vi föreslår att du börjar med att söka i det Alfabetiska registret över symtom, indikationer och allmänna karaktärsdrag. Klicka där på de symtom som du anser stämmer in på dig vid just detta tillfället. Du får då fram en beskrivning av det/de symtom du klickat på.

Där visas olika indikationer och hänvisning till blomessens resp homeopatiskt medel. Klicka där på de indikationer som du tycker stämmer in på dig idag. De indikationer du klickat på sparas då och du kan sedan på ett enkelt sätt se vilka medel som passar dig bäst just nu under sammanställningen"Mina symtom / indikationer".

Får du kanske som resultat 2 eller fler medel med lika många indikationer, bör du göra en prioritering dem emellan. Ditt mål bör vara att finna 1-2 medel som känns mest angeläget att börja behandlingen med. Skulle du ändå komma fram till att fler medel (kanske upp till 10) indikeras vid sammanställningen, så går det också bra att använda dem alla (men helst inte fler än 5-7 blomessenser eller 3-4 homeopatiska medel vid ett och samma behandlings tillfälle). Du kan beställa varje medel var för sig eller be oss göra en personlig blandning av de blomessenser som indikeras (max 7 st) genom att maila dina önskemål till info@resonans.org


För att beställa det enskilda medlet / medlen klickar du på länken "Beställningsformulär".

Om du vill läsa mer om något medel hittar du det under "Blomessenser" eller "Homeopatiska medel" där alla medel visas med mer utförlig beskrivning.

Du använder tjänsten helt anonymt och när du sedan beställer dina medel hanteras dina uppgifter helt konfidentiellt med största diskretion. Vi har tystnadsplikt.
Vill du jobba med oss!?
Läs mer »


Intresserad av ekologiska eteriska oljor av högsta kvalitet?
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »