Tisdag den 19 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser

Visar blomessens 11-20 av totalt 46 st.

« Föregående 1 2 3 4 5 Nästa »

GORSE Organic Oil 10 ml roll-on
Individer som lider av stor hopplöshet. Har givit upp hoppet att något mer kan göras för dem. Andra människors inflytande eller deras egen önskan att vara omgivningen till lags kan förmå dem att pröva olika behandlingar, men samtidigt håller de fast vid sin åsikt att inget går att göra.
Läs mer »

HEATHER Organic Oil 10 ml roll-on
Dessa individer söker konstant kontakt med första tillgängliga person, eftersom de känner en nödvändighet av att diskutera sina angelägenheter med andra oavsett vilka dessa är.
Läs mer »

HOLLY Organic Oil 10 ml roll-on
Ett lämpligt medel för sådana individer som ibland angrips av känslor som svartsjuka, avundsjuka, hämnd och misstänksamhet. Inombords lider de vanligtvis ofta, även om det inte finns någon verklig orsak till deras missnöje och olycka.
Läs mer »

HONEYSUCKLE Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för de individer vilka lever mycket i det förgångna. Kanske drömmer de sig tillbaka till ett lyckligt förflutet, eller kanske lever de i minnet av en förlorad vän eller ambitioner som de inte lyckats förverkliga.
Läs mer »

HORNBEAM Organic Oil 10 ml roll-on
Medlet för dem som känner att de inte har tillräcklig mental eller fysisk styrka för att kunna bära livets alla bördor. Vardagslivets olika rutiner ter sig mer än vad de har ork att klara av.
Läs mer »

LARCH Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för de individer som inte anser sig lika kapabla eller duktiga som andra runt omkring dem. De förväntar sig att misslyckas och tycker därför inte det är lönt att försöka, eller så anstränger de sig inte tillräckligt för att lyckas.
Läs mer »

MIMULUS Organic Oil 10 ml roll-on
Mimulus hör ihop med själs egenskaper som mod, tillit och förtröstan. I negativt tillstånd måste man lära sig att övervinna sina rädslor!
Läs mer »

OAK Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för de individer som för en kamp för att bli friska eller som kämpar i sitt dagliga liv. De prövar ständigt nya saker, och även om deras fall kan te sig hopplöst kämpar de vidare. Om sjukdom skulle hindra dem i sin aktivitet i hjälpandet av andra, blir de missnöjda med sig själva.
Läs mer »

OLIVE Organic Oil 10 ml roll-on
Detta medel kommer att hjälpa de individer som har lidigt mycket, mentalt såväl som fysiskt och som nu är så trötta och utmattade att de inte har några reservkrafter kvar för att försöka på nytt. Det dagliga livet upplevs som ett tungt och glädjelöst arbete
Läs mer »

PINE Organic Oil 10 ml roll-on
För de individer som anklagar sig själva. Även om de åstadkommit strålande resultat anser de att de skulle ha kunnat åstadkomma något ännu bättre och blir därför aldrig riktigt nöjda med sina insatser eller resultat.
Läs mer »

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »