Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> AGRIMONY Organic Oil 10 ml roll-on

AGRIMONY Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Agrimony (agrimonia eupatoria)

GLÄDJE, HUMOR OCH FÖRMÅGA TILL KONFRONTATION OCH FÖRTRÄNGNING AV ONDA TANKAR OCH INRE ORO!

AGRIMONY förbinds med positiva egenskaper som glädje, humor och förmåga till konfrontation. Till det negativa tillståndet hör en benägenhet att fly undan livets mörka sidor, vilket gör det svårt för Agrimony människan att integrera erfarenheter i sin personlighet.

Om vi frågar någon som just upplevt en motgång hur hon/han mår så förväntar vi oss förmodligen ett dystert svar. Men Agrimony personligheten svarar automatiskt glättigt; "Tack, jag mår utmärkt!" och man måste känna henne/honom väl för att kunna ana besvikelsen bakom orden.

Människor i behov av Agrimony visar alltid upp en bekymmerslös fasad och det är därför svårt att se de problemen som döljs bakom. Där kan ligga ångest och rädsla (inte sällan för materiella motgångar som sjukdom och problem med pengar och arbete). Men de skulle hellre bita tungan av sig än utåt avslöja hur de har det! Agrimony karaktären gömmer ansiktet bakom en mask och håller god min i elakt spel.

De här personerna har en stark strävan efter harmoni och är samtidigt rätt känsliga. Det innebär att de har mycket svårt att stå ut med konflikter i sin omgivning och gör nästan vad som helst för husfridens skull. De är påtagligt sällskapliga och vänliga och vill bli bemötta på samma sätt. Deras gladlynthet smittar av sig och de är ofta populära bland vänner och arbetskamrater, på krogen och i alla slags sällskap. De är glädje spridare och självklar medelpunkt på varje fest. Ligger de på sjukhus skämtar de bort sina sjukdomar och piggar upp personalen med en god historia.

Om Agrimony personligheten någon enstaka gång riktigt slår sig till ro, så väller de uppdämda känslorna fram. Detta försöker hon/han undvika så långt det är möjligt och ser därför till att hon/han knappast någonsin blir ensam. Eftersom de en gång för alla inte vill vidkännas personliga bekymmer och problem, så kastar de sig till exempel in i omfattande förenings verksamhet.

Men i ett positivt Agrimony tillstånd inser man hur relativa problem är och att både djup tillfredställelse och jublande lycka bara står att finna i ens eget inre och inte i yttre ting och händelser. Det blir möjligt att känna äkta glädje och utveckla enastående karaktärs egenskaper som klokhet, omdöme, finkänslighet och själslig jämvikt till lycka för både en själv och andra.

VANLIGA PROBLEM

Man förtränger onda tankar och inre oro bakom en glättig och sorglös fasad. Eftersom man vill leva ett gott liv i lugn och ro, föranleder gräl och konflikter ett obehagligt dilemma. Man gör nästan vad som helst för husfridens skull. Är beredd att göra snart sagt vilka uppoffringar som helst för bibehålla friden och undvika konfrontationer.

Man döljer sorg och oro bakom en mask av skämt och glättighet typ "sjung och le i varje stund". Det är ytterst viktigt att göra ett gott intryck på andra och man bagatelliserar sina egna problem och börjar aldrig självmant att tala om dem. Man vill inte vidkännas dem ens när andra tar upp dem!

Man försöker jaga de dystra tankarna och den gnagande oron på flykten med bio, fester och allt slags håll-i-gång. Och är mycket sällskaplig för att själv glömma sin inre nöd i glada vänners lag. Är alltid den gode vännen, fredsmäklaren, hedersknyffeln och rolighets ministern på varje fest.

Det händer att Agrimony personligheten använder sig av droger som dämpar de inre plågoandarna och håller det goda humöret uppe. Och de är alltid i farten för att inte hinna med att tänka efter.

På sjukhuset spelar man clown och piggar upp personalen med sina skämt. Ofta oroar de sig över att de inte lyckas gå ner i vikt eller sluta röka etc. Och som barn har de ofta haft ont i själen i smyg, känt sig ensamma och övergivna, fast man ger sken av att snabbt glömma alla sorger och bekymmer.Möjlighet till positiv förändring med Agrimony

Potential till ett jämnare lynne, bättre omdömes förmåga och objektivitet. Att känna en äkta inre glädje. Att bli en tilllits full optimist, klok diplomat och fortfarande en oförtröttlig fredsmäklare.

Kan integrera svårigheter i livet och se problemen i sina rätta proportioner. Kan fortfarande skratta åt sina egna problem, men nu för att man insett hur relativt allt kan vara (också de egna problemen). Och erkänner enheten i mångfalden.

Tar av sig sina "rosafärgade" glasögon och ser helt objektivt på situationen. Blir mer uppmärksam på sina konflikter, analyserar dem och söker orsaks sammanhang. Lär sig finna kontrasterna i sitt inre och försöker få dem att kommunicera.

Slutar med alla stimulansmedel. Konsumerar mindre och producerar istället mer av egen kraft. Gör dagliga mentala övningar för att harmonisera sitt energi system.

ÖVRIGT

Småborre är en växtart i familjen rosväxter. Växten kallas även Åkermönja eller Åkergräs. Den blir vanligen 30-60 cm hög och växer i steniga ängsbackar, skogsbryn och på vägkanter. Blommar i långa axlika gula klasar från juni till augusti. Ganska vanlig på kalkhaltiga marker i Sverige.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!Pris: 250:- inkl. moms