Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> WILLOW Organic Oil 10 ml roll-on

WILLOW Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Willow

EN MER POSITIV LIVSINSTÄLLNING OCH MAN TAR ANSVAR FÖR SITT EGET ÖDE OCH SAMBANDET MELLAN SINA EGNA TANKAR OCH DET SOM SKER OMKRING EN

De känner att de inte gjort sig förtjänta av en så stor prövning, och detta gör att de blir bittra. Ofta får de ett minskat intresse för sådana aktiviteter de tidigare haft glädje av.

Förebrår, känner bitterhet och självömkan. ”Varför skulle det hända mig”-attityd. Beklagar sig över andras framgång och lycka samtidigt som man framhäver den egna misären. Förbannar sitt öde och inser inte den egna medverkan i skapandet av det. Tendens att se det negativa i saker och ting och finner nästan tillfredsställelse i att sprida hopplöshet och känslor av negativitet. Tar emot saker utan att ge tillbaka eller utan att känna tacksamhet. Man anser sig vara berättigad till hjälp från andra. Vid sjukdom är personen en besvärlig patient som aldrig blir riktigt nöjd.Möjlighet till positiv förändring med Willow

Förståelse för att endast vi själva bär ansvaret för hur våra liv utvecklas. Man börjar aktivt ta del av utformningen av sitt "öde" och känner tillförsikt och hopp inför framtiden. Kan glädjas åt det positiva i livet. Känner empati för andra och kan erbjuda genuin vänskap eller hjälp.

ÖVRIGT

Videsläktet är ett växtsläkte inom familjen videväxter och växer som träd, buskar, ris eller örtlika dvärgbuskar. Träden i släktet kallas normalt pilträd, medan de mer buskliknande arterna oftast kallas vide. Släktet har omkring 400 arter.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!
Pris: 250:- inkl. moms