Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> VERVAIN Organic Oil 10 ml roll-on

VERVAIN Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Vervain (verbena off)

HANTERAR DEN ENERGI MAN HAR MED ÖMHET OCH VARSAMHET SÅ ATT DEN KAN ANVÄNDAS DÄR DEN BEHÖVS!

Vervain hänför sig till självdisciplin och självbehärskning. I negativt tillstånd riktar personen sin vilja starkt utåt och slösar bort sin energi.

Vervain personligheten besjälas av en inre glöd - oftast av en positiv idé - som fyller hela deras väsen. De finner ingen frid innan de övertygat alla i sin omgivning. Det är välgörenhets organisationens ordförande som inte drar sig för att offra privatliv, fritid och nattsömn för den goda sakens skull. Denna person skulle aldrig ens snudda vid tanken att tacka nej till att hålla ett föredrag, eftersom denne har ständig tjänstgöring och avviker inte mer från sin roll än en skådespelare. Varje person som kommer emot serverar denne en fullfjädrad missions predikan (med mycket växlande framgång).

Kan hända resultatet skulle bli bättre om hon/han inte i lätt tvivelsmål om sin goda sak, lade på fullt så många kol för att övertyga. Nu blir denne lätt en lidelsefull agitator som bombarderar sina åhörare med argument istället för att diplomatiskt lyssna och låta andra komma till tals. Genom den här onödigt starka satsningen av viljekraft sliter hon/han på sikt ut sig, blir spänd och nervös och irriterar sig på allt som inte går som denne tänkt sig. Hon/han börjar engagera sig ändå starkare, pressa sig ändå hårdare (inte sekund ledigt under hela dagen), allt mindre med sömn på natten. I denna vanvettiga överskattning av sina resurser utövar hon/han höggradig rovdrift på sin hälsa. Som i sin tur ofta resulterar i nedsatt immunförsvar och hon/han drabbas exvis av influensa som äntligen får denne att falla i säng och få behövlig vila.

I ett negativt Vervain tillstånd är många så uppskruvade att de inte längre kan koppla av (även om de själva vill). Deras enorma muskelspänningar kommer till uttryck i miner, gester och rörelser, som har en så stark laddning att de skjuter över målet. Dessa personer kan hålla i pennan så att fingrarna vitnar eller få det att eka i trappan av sitt klampande (som en soldat i tunga arméstövlar).

De brinner för sin idé och vill få med sig så många som möjligt och deras ambition slår därför över och de gör allt till hundrafemtio procent. De blir impulsiva och idealistiska och missionerande. Uppskruvade och alltid redo med ständig beredskap att störta iväg och göra en insats. Och i sin överdrivna iver börjar de säga hur folk skall göra och handlar i deras ställe och försöker på alla sätt påtvinga dem sin så kallade ambition, vision och lycka.Möjlighet till positiv förändring med Vervain

I ett positivt Vervain tillstånd har personen övat och lärt sig att bemästra sin rastlöshet och hantera sin energi kärleksfullt och ömt, så att den kommer till användning där den verkligen behövs. Hon/han är hängiven sin uppgift men alltid öppen för andras åsikter och beredd att ändra inställning när det visar sig nödvändigt. Hon/han ser helt enkelt saker och ting i vidare perspektiv, men har kvar sin inre glöd och lyckas därför bättre inspirera och engagera andra. Och mår därmed så mycket bättre själv!

ÖVRIGT

Järnört är en växtart i familjen Verbenaväxter.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!
Pris: 250:- inkl. moms