Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> HEATHER Organic Oil 10 ml roll-on

HEATHER Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Heather (calluna vulgaris)

SKAPAR EMPATI OCH HJÄLPSAMHET SOM TAR BORT DEN NEGATIVA ENERGIN I SJÄLVFIXERING OCH SJÄLVUPPTAGENHET!

Heather har med egenskaper som empati och hjälpsamhet att göra. I negativt tillstånd blir man självupptagen och allt börjar bara kretsa kring de egna problemen. Det är ett tillstånd som antingen vänds utåt eller inåt och som vi alla kan råka i.

En kroniskt extrovert Heather personlighet kan te sig rätt överdriven. Denne kommer, ser och låter "munlädret" fladdra. Artigt uttryckt kan man kalla denne för ansträngande med sitt svall av ord. Hon/han fullständigt dränker en i sina ständiga, tvångsmässiga detaljerade beskrivningar av sig och sitt. Och de behöver hela tiden någon som lyssnar till deras extra ordinära problem och dagliga hjältedåd. Hon/han har en obetvinglig lust att reda ut precis allt denne varit med om, att helt enkelt prata sig fri från det. Ofta störtar de in i ett sällskap och hinner knappt hälsa innan de redan har lyckats vända in samtalet på sig och sin person.

Om man vill slippa den här notoriska pratkvarnen, får man ta i ordentligt, för en personlighet i ett negativt Heather tillstånd borrar klorna djupt i sitt offer. Denne kommer betänkligt nära in på, följer efter tills man backar in i en vägg och tar ett rejält tag i armen om man försöker ta till att fly. I extrema fall är det Heather personligheten fullkomligt likgiltig för vem som lyssnar, bara denne får chansen att prata, prata och prata. Hon/han kan berätta hela sin sjukdoms historia in i minsta detalj för en slumpmässigt utvald åhörare i väntrummet på vårdcentralen.

Om denne är ensam hemma underhåller de bekanta i telefon i timtal och inlednings ordet i de flesta "satser" är JAG. Det är nämligen alltings navel och medelpunkt i dessa människors tankevärld. Att intressera sig för någon annan människas behov och glädjeämnen, faller dem överhuvudtaget inte in i det här tillståndet.

Denne är självfixerad och helt upptagen av sig och sitt och behöver ständig publik "likt ett behövande barn". Tankarna snurrar helt kring de egna problemen och man tar sig själv på helt blodigt allvar. Denne har ett inre tvång av att tala om sig själv med alla som kan fås att lyssna och leder i varje sällskap in samtalet på sin egen person.

Försöker beveka andra med sitt prat och ger sig inte fastän åhöraren försöker dra sig undan och pressar all energi ur sina medmänniskor. De klarar inte att vara ensamma och har en tendens att alltid överdriva, det vill säga göra en höna av en fjäder. De är naturligt dåliga lyssnare och helt uppslukade av sin egen värld med inga som helst känslospröt ute för andras behov.

Man utger sig för att vara starkare än man är och vädjar därför inte till andras medlidande. Ofta kommer denna personligheten från ett hem präglat av känslokyla och blir sålunda ett känslomässigt undernärt barn. Denne är ofta i början av en andlig utvecklings process och mötet med det egna jaget pockar därför på att få bli beskrivet.Möjlighet till positiv förändring med Heather

Potential till att vara en vuxen person med stark förmåga till empati. Att vara en god lyssnare och visa intresse för sin samtals partner. Kan helt och fullt gå in för en uppgift eller sätta sig in i en annan människas öde och utstrålar styrka och tillförsikt.

Kan göra sig en föreställning av en annan människas aura och hålla normalt avstånd till den. Och lyssnar till andra och medvetet invänta vad andra har att säga.

Inser att existensen ger en glad givare tusenfalt igen och förstår att det som är menat kommer till hon/han. Känner sig trygg i sig själv och följer den gudomliga energi strömmen som tillhör dennes högre jag.

ÖVRIGT

Ljung är en starkt förgrenad dvärgbuske. Den är den enda arten i släktet Calluna och är en av de vanligaste och individrikaste arterna i Norden.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms