Måndag den 16 september 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Aktuellt

Att använda eteriska oljor vid meditation!Innan du mediterar med eteriska oljor måste du bestämma dig för om du ska använda en aromaspridare, en rumsspray eller en meditativ stämningsparfym. Att använda en aromaspridare av något slag brukar vara det bästa eftersom effekten av de eteriska oljorna blir starkare än med stämningsparfymer eller rumssprayer. Men meditativa parfymer är bra om du vill meditera utomhus eller utöva meditation medan du promenerar. Om du vill ha en mycket subtil effekt är en rumsspray ett bra val.

ATT ANVÄNDA RUMSSPRAYER OCH STÄMNINGSPARFYMER!

Du kan få mer subtila effekter av de eteriska oljorna genom att använda en rumsspray medan du mediterar. Välj eteriska oljor som passar dig och blanda dem med vatten i en sprayflaska och skaka rejält. Spraya området du tänker meditera i innan du börjar.

Om du vill använda en meditativ stämningsparfym så blanda den/de eteriska oljor du valt i en basolja (utmärkt är en fraktionerad kokosolja) och badda dem bakom öronen, på bröstet strax under halsen och på handlederna.

ATT ANVÄNDA EN AROMASPRIDARE!

Du behöver en blandning av eteriska oljor efter eget val som passar dig. Bomullstussar. En aromaspridare.

Gör så hör:

1. Börja med att bestämma vilka eteriska oljor du tänker använda. Analysera hur du mår och vad du vill uppnå genom att meditera. Du kanske känner dig trött och vill känna dig uppfriskad efteråt, inte somna. I det fallet väljer du en mentalt stimulerande eterisk olja som till exempel Rosemary (rosmarin), Cardamom (kardemumma) eller Basil (basilika) och blandar med något upplyftande som Bergamot (bergamott), Wild Orange (vildapelsin) eller Geranium (pelargon).

2. Välj tre eller fyra eteriska oljor efter hur du känner dig. Prova sedan att lukta på dem på en bomullstuss för att försäkra dig om att blandningen tilltalar dig.

3. Fyll aromaspridarens skål (behållare) till tre fjärdedelar med kallt vatten och låt de eteriska oljorna flyta ut över ytan (den metoden gör att du kan börja meditera medan vattnet sakta värms upp så att de eteriska oljorna gradvis förångas). Vill du en mer omedelbar effekt kan du börja med varmt vatten.

OBS! Det är viktigt att kunna sitta bekvämt med rak rygg under hela meditationen!

Lycka till!


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Att använda eteriska oljor vid meditation!
Läs mer »


Vi söker konsulenter!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »