Söndag den 27 maj 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Aktuellt

Eteriska oljor och hudvård!

En förnuftig användning av eteriska oljor i hudvården hjälper till att föryngra och försköna ansikte och kropp! Vi kan kalla denna användning för "kosmetisk terapi" - ett naturligt sätt att förbättra hudens tillstånd och bevara den i sunt skick.

Men om vi följer den holistiska synen på terapi måste vi även se längre än till våra ansikten. Skönhet är mer än yta eftersom ansiktet återspeglar ditt allmänna hälsotillstånd, vad du äter och dricker och hur du rengör huden. En holistisk synvinkel på hudvård hjälper dig att se till att ditt ansikte ser så bra ut som möjligt. Det innebär att du tänker på vad du äter och gör förändringar för att hjälpa huden från insidan.

SE ÖVER DIN LIVSSTIL!

Vissa människor kan äta gräddbakelser och chips och ändå ha en underbar hud, men de är i minoritet. De flesta av oss måste äta förnuftigt för att bevara huden i gott skick. Det innebär att dricka mycket rent vatten, välja örtte istället för vanligt te och kaffe och äta massor av färsk frukt och grönsaker. Genom att ta bort eller minska på salt, alkohol, stekt mat, rött kött och socker hjälper du huden att bevara sin naturliga skönhet.

Frisk luft och tillräckligt med motion, att undvika att röka (även passivt) och minska på stress avslutar kontrollistan över hur du ska leva för att få en frisk och vacker hud. När du stödjer hudvården från insidan är det dags att fundera över hur eteriska oljor kan användas för att förbättra huden, behandla olika hudbesvär och vårda din hud i största allmänhet.

Eteriska oljor har använts i kosmetiska syften i tusentals år, framför allt av de gamla egyptierna som bland annat använde olibanum och cederträ vid balsamering. Vetenskapliga studier har visat att vissa eteriska oljor som tex ros, olibanum, neroli och lavendel stimulerar återbildandet av nya friska hudceller. Vissa eteriska oljor har även en föryngrande effekt på huden. De ger den ny vitalitet och reglerar kapillärfunktionen. Eteriska oljor är därför av stort värde för hudvården.

TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »


Torra fötter och hudsprickor på hälarna?
Läs mer »


Vad är eteriska oljor och hur används de?
Läs mer »


Vi ger stöd till kvinnor i alla åldrar!
Läs mer »


Hur verkar eteriska oljor?
Läs mer »


Eteriska oljor och hudvård!
Läs mer »


Hur eteriska oljor påverkar dina känslor!
Läs mer »


Återförsäljare / Konsulenter sökes! Bli en Wellness Advocate!
Läs mer »


Emotional Aromatherapy System kan hjälpa dig med dina känslor
Läs mer »


CPTG Certified Pure Therapeutic Grade
Läs mer »