Söndag den 27 maj 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Aktuellt

Hur eteriska oljor påverkar dina känslor!

Eteriska oljor är levande och dynamiska energier snarare än livlösa substanser. Det beror på att de innehåller den aktiva livskraften hos de växter de hämtats från. Experiment med Kirlian fotografering har visat denna aktiva princip som en ljusaura runt växten - den påminner om vår egen aura (dvs det subtila kraftfältet runt den fysiska kroppen, även känt som den eteriska kroppen).

Växter och människor är alla naturens barn och hämtar näring ur samma livskraft. Den fina och spröda komplexiteten hos eteriska oljor kan inte kopieras syntetiskt med icke-organiska kemikalier. Det är därför eteriska oljor påverkar vårt humör och våra känslor, medan syntetiska parfymer inte gör det.

LUGNA SINNET OCH BALANSERA KROPPEN

Eteriska oljor påverkar dina känslor eftersom de har dubbel verkan. När du känner doften av en eterisk olja som du finner tilldragande både tilltalar och lugnar den sinnet. Samtidigt som du andas in och känner doften av oljan har den en psykologisk inverkan i din kropp, oberoende av luktsinnet. Det visar betydelsen av att använda eteriska oljor som du tycker om. Om du ogillar en oljas arom (trots att den har en potentiellt välgörande fysisk inverkan på din kropp) kommer den allmänna effekten att försvagas.

Eteriska oljors inverkan på sinne och känslor är komplexa och subtila. Oljorna har en tendens att balansera och normalisera kroppen, snarare än att bara stimulera eller lugna den, och de har en liknande inverkan på känslorna. Vissa eteriska oljor har kompletterande släktskap med olika kroppsdelar, sinne och känslor.

Ta till exempel det faktum att en hårdhjärtad person som brukar vara hård och elak ofta utvecklar hjärtproblem (som tex förtjockade artärväggar). När en sådan person behandlas med rosenolja har det en renande inverkan på det fysiska hjärtat, samtidigt som det mjukar upp känslorna och lyfter sinnet.

TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »


Torra fötter och hudsprickor på hälarna?
Läs mer »


Vad är eteriska oljor och hur används de?
Läs mer »


Vi ger stöd till kvinnor i alla åldrar!
Läs mer »


Hur verkar eteriska oljor?
Läs mer »


Eteriska oljor och hudvård!
Läs mer »


Hur eteriska oljor påverkar dina känslor!
Läs mer »


Återförsäljare / Konsulenter sökes! Bli en Wellness Advocate!
Läs mer »


Emotional Aromatherapy System kan hjälpa dig med dina känslor
Läs mer »


CPTG Certified Pure Therapeutic Grade
Läs mer »