Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Homeopatiska medel

Klicka på en bokstav nedan för att visa medel som börjar på respektive bokstav:

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U  

V   X   Y   Z   Å   Ä   Ö  


Hamamelis
Medlet används vid svaga, inflammerade blodkärl och blödningar. Vid blåmärken och ömmande skador. Näsblödning. Svaghet efter blodförlust orsakad av att en inflammerad åder brutit. Nedstämdhet.

HEATHER
Dessa individer söker konstant kontakt med första tillgängliga person, eftersom de känner en nödvändighet av att diskutera sina angelägenheter med andra oavsett vilka dessa är.

Hepar sulf
Medlet används vid infektioner (särskilt med varbildning). Vid åkommor som karakteriseras av skarp smärta, surt luktande utsöndringar och känslighet för beröring, smärta och buller. Vid halsont då det gör ont i öronen av att svälja.

HOLLY
Ett lämpligt medel för sådana individer som ibland angrips av känslor som svartsjuka, avundsjuka, hämnd och misstänksamhet. Inombords lider de vanligtvis ofta, även om det inte finns någon verklig orsak till deras missnöje och olycka.

HONEYSUCKLE
Ett medel för de individer vilka lever mycket i det förgångna. Kanske drömmer de sig tillbaka till ett lyckligt förflutet, eller kanske lever de i minnet av en förlorad vän eller ambitioner som de inte lyckats förverkliga.

HORNBEAM
Medlet för dem som känner att de inte har tillräcklig mental eller fysisk styrka för att kunna bära livets alla bördor. Vardagslivets olika rutiner ter sig mer än vad de har ork att klara av.

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »