Torsdag den 17 juni 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Berberis

Berberis

Traditionell användning i homeopatisk beredning

Denna växt användes av grekiska och arabiska läkare, liksom av örtkännaren Gerard på 1500-talet. Den ansågs kyla blodet vid febersjukdomar och användes mot blödningar, gulsot, diarré och dysenteri. Idag används den fortfarande mot gulsot och även mot gallsten och andra leverproblem.

TRADITIONELL MEDICINSK ANVÄNDNING

Medlet används främst mot infektioner i njurarna (särskilt när det ömmar i njurtrakten). Urinen kan vara mörk eller onormal på något annat sätt. Plötslig rörelse, att gå med för tunga steg nerför en trappa eller att resa sig upp efter att ha suttit kan förvärra svaghet och ömhet i ländryggen. Medlet ges också mot gallsten som leder till njurkolik och gulsot med ljus avföring.

Människor som behöver Berberis är bleka med insjunkna kinder och ögon. Slemhinnorna är torra och deras symtom kan snabbt förändras.

Symtomen lindras av stretching eller muskelträning, men förvärras av att stå upp.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.

Allmänna doserings anvisningar följer med leverans.


Pris: 250:- inkl. moms