Fredag den 27 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Healing Chakra Blend Kronchakra

Healing Chakra Blend Kronchakra

HCB Kronchakra Organic Essential Oil 10 ml roll-on

Kronchakrat kallas även för "sahasrana padma" eller "lotusen med tusen kronblad". Det sitter ovanför hjässan och de tusen kronbladen är rosa eller vita och bär de 50 stavelserna i sanskrit. Den tusenbladiga lotusen höjer sig i slutet av den centrala översinnliga kanal i renhetens sfär där Kundalini och Shiva förenas.

Kronchakrat handlar om den andliga strävan efter upplysning. Meditation och andligt sökande efter livets mening hjälper till att väcka detta chakra. Hjärnbark och nervsystem förknippas med kronchakrat. En person som förlorat meningen med livet kan till exempel ha nytta av att hela kronchakrat.

Kronchakrat utvidgar ytterligare de koncept som introducerades med hals- och pannchakrat - det vill säga kommunikation och samhörighet med alla ting och all kunskap. När vi väcker detta chakra blir vi öppna för möjligheterna till oändlighetens rums- och tidlöshet och har den gudomliga vishet och förståelse som krävs för att skörda dess frukter. På denna nivå överger man intellektet till förmån för kraften i passionerade upplevelser och "vetande".

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar tillstånd där personen blir psykotisk eller manodepressiv, använder ett förvirrat sexuellt uttryckssätt, får en frustrerad känsla av oförlöst styrka.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) och skapar tillstånd av ständigt utmattad beslutsvånda, ingen tillhörighets känsla.

BALANSERAT CHAKRA (energin rör sig som den ska och i rätt vibrations grad) och skapar en fängslande personlighet, åstadkommer "mirakel" i livet, en översinnlighet som gör att man känner sig tillfreds med sig själv.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av LAVENDER, FRANKINCENSE samt MYRRH i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.


Pris: 250:- inkl. moms