Fredag den 27 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Healing Chakra Blend Pannchakra

Healing Chakra Blend Pannchakra

HCB Pannchakra Organic Essential Oil 10 ml roll-on

Pannchakrat kallas även för det tredje ögat eller "ajna chakra". Det sitter i aurakroppen mitt i pannan, ovanför och mellan ögonbrynen. Det har två gråvita lotusblad och bär en helvit cirkel som symboliserar medvetandets subtila kärna.

Pannchakrat handlar om intuition, vishet och att fokusera på den inre andliga utvecklingen. Regelbunden meditation är ett perfekt sätt att "öppna" det tredje ögat, som också förknippas med tallkottkörtel och hypofys, ryggrad, ögon, öron, näsa och bihålor.

Pannchakrat erbjuder förmågan att intuitivt uppfatta sådana saker som vi inte har några konkreta bevis för. I vardagligt tal pratar vi om att vi har en "föraning", när vi "vet" saker som vi inte kan förklara på ett rationellt sätt. Och ofta väljer vi att blunda för denna möjlighet som "det tredje ögat" belyser. I anknytning till de högre funktionerna hos medvetandet är pannchakrat ett medialt redskap som påminner oss om att allt vi ser, hör, luktar, tar på eller smakar - började som en inre vision eller insikt.

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar ett tillstånd av att vara mycket logisk, dogmatisk, auktoritär och arrogant.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) skapar ett tillstånd av att vara odisciplinerad, rädslor för framgång, tendens till att vara två personligheter, sätter "siktet" för lågt och når därmed inte upp till sin möjliga kapacitet.

BALANSERAT CHAKRA (energin flödar ordentligt och rör sig i korrekt vibrations hastighet) och skapar ett tillstånd av att vara karismatisk med stor intuition och ej bunden till materiella saker och kan uppleva ovanliga fenomen.

En andligt under utvecklad person som enbart ägnar sig åt materiella ting kan nå en mer andlig mognad genom att hela pannchakrat.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av BASIL, JUNIPER BERRY, THYME samt FRANKINCENSE i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.


Pris: 250:- inkl. moms