Fredag den 27 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Healing Chakra Blend Sakralchakra

Healing Chakra Blend Sakralchakra

HCB Sakralchakra Organic Essential Oil 10 ml roll-on

Det sakrala chakrat kallas även navelchakra eller "svadhisthana chakra". Det sitter i blygden mellan naveln och könsorganen. det har sex lotusblad, bär en vit halvmåne och förknippas med vatten.

Det sakrala chakrat representerar kreativ energi, sinnlighet och sexualitet. Det förknippas med fortplantnings organ, blåsa, tjock- och tunntarm, blindtarm, korsben och ländkota. En frigid person eller en som lider av kronisk blåskatarr, menstruella problem eller kronisk värk i nedre delen av ryggen kan ha nytta av att hela sakralchakrat.

Det sakrala chakrats energi rör livsglädje, skapelse och njutning.

Vatten är detta chakras element och dess flytande form kommunicerar med urinblåsa, cirkulationen och fortplantnings organen och reagerar på orange färg. Och eftersom det sitter nära de kvinnliga fortplantnings organen associeras det med omvårdnad, mottaglighet och känslor. Förknippas även med kreativitet, den energi som får människor att växa från överlevnad till att ta hand om själen; från fokus på överlevnad har vi höjt oss uppåt till "energin för njutning", Sakralchakrat leder oss från en grundläggande existens till att hjälpa oss ta emot det som gör livet värt att leva. Men det finns en "dualitet" i det här chakrat som representerar synligt ljus och mörker. Detta är baschakrats staminriktade energi delat i det motställda Yin och Yang - en antydan om behovet att utvecklas bortom gruppen för att skapa sitt eget JAG.

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar tillstånd av känslomässig obalans, en fanatiker, manipulerande och sexuellt beroende.

BLOCKERAT CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) skapar ett tillstånd av överkänslighet, att vara hård mot sig själv, känslor av skuld utan orsak, frigiditet eller impotens.

BALANSERAT CHAKRA (energin flödar som den ska och i rätt vibrations grad) skapar tillstånd av att vara tillitsfull, uttrycksfull, vara i samklang med sina känslor, kreativitet.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av CLARY SAGE, YLANG YLANG, CARDAMOM samt GINGER i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.


Pris: 250:- inkl. moms