Fredag den 27 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Healing Chakra Blend Baschakrat

Healing Chakra Blend Baschakrat

HCB Baschakrat Organic Essential Oil 10 ml roll-on

Baschakrat kallas även för rotchakrat eller Muladhara chakra och sitter längst ner i ryggraden, i perineum (området mellan anus och könsorganen). Det har fyra lotusblad och bär jordelementets gula fyrkant. Rött är den färg som förknippas med baschakrat.

Baschakrat handlar om hur jordad du är och hur god din förbindelse med det fysiska livet är. Det kan beskrivas som hur stadigt du står med fötterna på jorden. Det innebär att baschakrat handlar om att fungera bra i den materiella världen, handskas med fysiska behov och grunderna för överlevnad. En drömmande person kan till exempel bli mer jordad genom ett helande av baschakrat.

Baschakrat har den lägsta vibrations nivån av alla chakrana och står för "jordelementet" som representeras av kvadraten yantra och den upp och nedvända triangeln symboliserar energins nedåtgående rörelse, som gör att vi står med båda fötterna på jorden. Genom det finns det en koppling mellan baschakrat och tyngdkraften som hela tiden drar oss nedåt och gör att vi har kontakt med vår materiella sida.

FÖR ÖPPET CHAKRA (energin är överaktiv) skapar ett tillstånd av att vara översittare, allt för materialistisk, självcentrerad, ger sig lätt in i fysiska "dumdristigheter".

BLOCKERING AV CHAKRA (energin rör sig dåligt eller inte alls) och skapar ett tillstånd av känslomässigt krävande, dålig självkänsla, självdestruktivt beteende och rädslor.

BALANSERAD CHAKRA (energin flödar som den ska och i rätt vibrations grad) vilket skapar tillstånd av självbehärskning, hög fysisk energi, jordbundenhet med balans.

De ingående eteriska oljorna är helt ekologiska av VETIVER, MYRRH, PATCHOULI och LAVENDEL i en bas av mandel/kokos olja. Dessa används för utvärtes bruk att appliceras på huden för att stärka svagheter och korrigera obalanser i energin.

Förpackning flaska 10 ml roll-on. Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.


Pris: 250:- inkl. moms