Fredag den 27 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Chamomille

Chamomille

Traditionell användning i homeopatisk beredning

Bruket av kamomill inom läkekonsten går långt tillbaka och ända till Hippokrates tid. Inom örtmedicinen har den använts mot eksem, astma och sömnlöshet och för att stärka livmodern vid förlossningar. örten används fortfarande flitigt mot hudsjukdomar och som lugnande medel.

Vanligt namn är äkta kamomill och den växer i Europa och USA. Det homeopatiska medlet bereds av saften som pressas ur hela den blommande växten.

TRADITIONELL MEDICINSK ANVÄNDNING

Chamomille är bra för personer med mycket låg smärt tröskel och som ofta är arga, otåliga och klagar mycket när de är sjuka. Minsta smärta orsakar svettning och svimnings känslor, särskilt hos kvinnor och barn.

Medlet ges också mot öronvärk med en tilltäppt känsla; vid riklig menstruation med svåra kramper; vid ömma inflammerade bröstvårtor hos ammande kvinnor; vid kolik och sömnlöshet hos barn.

Symtomen lindras i varmt fuktigt väder; av fasta. Men förvärras av vrede; av hetta; av kylig blåst; av frisk luft.

HOMEOPATISK KONSTITUTION

Människor som behöver detta medel har ofta ångestfyllda drömmar och stönar eller skriker i sömnen. De sticker ut fötterna under täcket på natten för att hålla dem svala och de blir oerhört arga om de väcks plötsligt ur sin sömn.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.

Allmänna doserings anvisningar medföljer leverans.Pris: 250:- inkl. moms