Torsdag den 17 juni 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Ruta graveolens

Ruta graveolens

Vinruta (ruta graveolens) har använts som medicinalväxt sedan 1800-talet

Ett vanligare namn är just VINRUTA och växten är inhemsk i Sydeuropa (men nu även odlad världen över). Tinkturen som det homeopatiska medlet bereds av är växtsaften från hela växten som pressas före blomningen.


Traditionell användning i homeopatisk beredning

RUTA GRAV är ett bra medel vid benhinneskador med djupt liggande värk, reumatism, senskador, ömma blåmärken och ischias som blir värre på natten och i liggande ställning. Det ges även mot överansträngda ögon, tex varma röda ögon och ögonvärk som uppstår i samband med huvudvärk (ofta orsakad av att man överanstränger sina ögon vid tex läsning etc).

Det homeopatiska medlet använda också för att behandla; klena luftvägar och vid andnöd vid smärta över bröstbenet vid hosta och krupp, infektion i tandköttet efter tex tandutdragning, ändtarmsframfall som blir värre när man böjer sig framåt eller sitter på huk, vid förstoppning omväxlande med lös avföring med skärande eller stickande smärta i ändtarmen.

När de som behöver RUTA GRAV blir sjuka kan de bli nedstämda och känna sig missnöjda med sig själva. De kan också vara kritiska mot andra och ångestfyllda.

Symtomen lindras ofta av rörelse. Men förvärras av att ligga ner, av vila, i kyla och fukt.

RUTA GRAV har använts medicinskt genom hela vår historia. Det homeopatiska medlet är ett av de viktigaste vid behandling av djupt liggande värk.

Medlet kan användas vid egenvård av reumatism, stukningar och sträckningar samt vid överansträngning av ögonen.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.


Pris: 250:- inkl. moms