Söndag den 22 april 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel -> Cimicifuga racemosa (svart ormrot)

Cimicifuga racemosa (svart ormrot)

Användning och indikationer vid homeopatisk beredning

Medlet är i hög grad ett läkemedel för kvinnor och verkar på livmoderns nerver och muskler. Det används mot menstruations besvär, tex blodstockning i huvudet före mens och tryck och kramp i korsryggen under menstruation.

Medlet verkar mot nackstelhet som ger huvudvärk, liksom mot känslomässiga symtom på hormonell obalans, tex modlöshet, sorgsenhet, ångest och irritabiltet.

Symtomen lindras av att man lindar in sig varmt, av frisk luft, av tryck, av lätt ihållande rörelse. Medan de förvärras av kyla och fukt, i drag, av omslag i vädret, av upphetsning.

Vanligen används och ordineras medlet vid besvär förknippade med menstruation, graviditet, förlossning och klimakteriet. Dessutom vid besvär med huvudvärk och nackstelhet och vid åkommor som karakteriseras av uttalad frusenhet.

Det homeopatiska medlet bereds av den färska roten.


Naturligt utan risk för biverkningar

Homeopatiska naturmedel är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning. Medlen går alldeles utmärkt att kombinera med andra mediciner och terapier och kan bara påverka besvären på ett positivt sätt genom att ge stöd åt våra egna metafysiska läkeresurser. Homeopatiska läkemedel är en form av energimedicin som kan användas både vid akuta och kroniska besvär.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID EGENVÅRD! Kontakta alltid läkare/terapeut om du är osäker på din diagnos. Sluta heller aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut, utan att först rådgivit med denne. Egenvård med homeopatiska medel kan användas som ett stödjande komplement vid all sjukdoms behandling. Även profylaktiskt (dvs förebyggande) och medlen är helt giftfria och utan biverkningar.Pris: 250:- inkl. moms