Onsdag den 21 november 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel

Visar medel 21-30 av totalt 35 st.

« Föregående 1 2 3 4 Nästa »

Caulophyllum
Medlet används mot reumatism som drabbar smålederna i händer och fötter (med oregelbundna, ilande och krampaktiga smärtor).
Läs mer »

Chelidonium
Detta medel används traditionellt vid besvär med lever och galla, som tex gallsten, matsmältnings problem, gulsot och hepatit.
Läs mer »

China officinalis
Medlet används främst mot nervös utmattning efter en försvagande sjukdom, vid svaghet efter amning och vid extrem förlust av kroppsvätskor (tex genom svettning, kräkning eller diarré).
Läs mer »

Drosera
Medlet används främst som "hostmedicin" och vid behandling av våldsam hosta som är krampaktig, djup och skrällande (tex kikhosta). Även vid växtvärk och värk i skelettbenen. Liksom vid kraftig rastlöshet.
Läs mer »

Rhus tox
Medlet används främst för att behandla hudbesvär - svidande, kliande, röd och svullen hud med en tendens att fjälla (tex herpes, blöjeksem, blåsor och eksem i allmänhet). Och vid muskel-/skelettproblem som artros, reumatism, krypningar i benen, kramp, stukningar och sträckningar.
Läs mer »

Thuja
Förutom att detta ofta är ett bra medel mot vårtor används Thuja även vid andra hudbesvär som tex fet hy, svaga naglar och besvär med urinvägarna.
Läs mer »

Belladonna
Medlet används för att behandla åkommor med ett snabbt insjuknings förlopp och infektioner med inflammationer, som hög feber med värkande ögon, influensa, halsfluss, halskatarr, torr rethosta och öronvärk.
Läs mer »

Bryonia
Medlet används för att behandla hosta, influensa och huvudvärk som utvecklas långsamt med smärta vid minsta rörelse. Likaså mot inflammation i hinnor, leder, bröst och mage, samt vid artros och reumatism med värkande, varma och svullna leder.
Läs mer »

Gelsemium
Medlet används mot åkommor som varierar från rädslor och fobier till infektioner med feberliknande symtom. Vanligen används den i egenvård vid halsinfektioner och influensa.
Läs mer »

Hamamelis
Medlet används främst för att behandla hemorrojder och åderbråck, då kärlen är svaga och inflammerade, samt vid blödningar som avtar långsamt, tex vid näsblödning.
Läs mer »

Bach Blomessenser
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »