Tisdag den 19 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel

Visar medel 21-30 av totalt 34 st.

« Föregående 1 2 3 4 Nästa »

Caulophyllum
Medlet används mot reumatism som drabbar smålederna i händer och fötter (med oregelbundna, ilande och krampaktiga smärtor).
Läs mer »

Chelidonium
Detta medel används traditionellt vid besvär med lever och galla, som tex gallsten, matsmältnings problem, gulsot och hepatit.
Läs mer »

Drosera
Medlet används främst som "hostmedicin" och vid behandling av våldsam hosta som är krampaktig, djup och skrällande (tex kikhosta). Även vid växtvärk och värk i skelettbenen. Liksom vid kraftig rastlöshet.
Läs mer »

Rhus tox
Medlet används främst för att behandla hudbesvär - svidande, kliande, röd och svullen hud med en tendens att fjälla (tex herpes, blöjeksem, blåsor och eksem i allmänhet). Och vid muskel-/skelettproblem som artros, reumatism, krypningar i benen, kramp, stukningar och sträckningar.
Läs mer »

Thuja
Förutom att detta ofta är ett bra medel mot vårtor används Thuja även vid andra hudbesvär som tex fet hy, svaga naglar och besvär med urinvägarna.
Läs mer »

Belladonna
Medlet används för att behandla åkommor med ett snabbt insjuknings förlopp och infektioner med inflammationer, som hög feber med värkande ögon, influensa, halsfluss, halskatarr, torr rethosta och öronvärk.
Läs mer »

Bryonia
Medlet används för att behandla hosta, influensa och huvudvärk som utvecklas långsamt med smärta vid minsta rörelse. Likaså mot inflammation i hinnor, leder, bröst och mage, samt vid artros och reumatism med värkande, varma och svullna leder.
Läs mer »

Gelsemium
Medlet används mot åkommor som varierar från rädslor och fobier till infektioner med feberliknande symtom. Vanligen används den i egenvård vid halsinfektioner och influensa.
Läs mer »

Hamamelis
Medlet används främst för att behandla hemorrojder och åderbråck, då kärlen är svaga och inflammerade, samt vid blödningar som avtar långsamt, tex vid näsblödning.
Läs mer »

Ignatia
Besvär som ofta lindras av detta medel härrör från någon extrem känslomässig omvälvning. Mentala tillstånd som lindras av Ignatia är: humörsvängningar, hysteri, sömnlöshet och plötsliga gråtattacker; självömkan; skuldtyngdhet; undertryckt reaktion på vrede eller våld; rädsla för att betraktas som dominerande; depression; oro.
Läs mer »

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »