Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Naturens medel

Visar medel 1-10 av totalt 34 st.

« Föregående 1 2 3 4 Nästa »

Arnica montana (slåttergubbe)
Medlet är effektivt både in- och utvärtes mot led- och muskel besvär, tex artros, träningsvärk, kramp, blåmärken och stukningar.
Läs mer »

Allium cepa (lök)
De verksamma ämnena är en eterisk olja som innehåller svavelföreningar samt flavoner. Dessutom innehåller löken påfallande höga mängder fluor (0,25 mg/kg).
Läs mer »

Cimicifuga
Ett homeopatiskt läkemedel för kvinnor som verkar på livmoderns nerver och muskler. Det används mot mensbesvär och vid tryck och kramp i korsryggen under mens. Klimakteriebesvär.
Läs mer »

Phytolacca
Detta medel används främst vid problem med körtlarna (framför allt i brösten) tex vid mastit med stickande smärta. Kan också ges vid halsfluss och svalginflammation.
Läs mer »

Ruta graveolens
Ett väl använt medel vid benhinneskador med djupt liggande värk, reumatism, senskador, ömma blåmärken och ischias som blir sämre på natten och i liggande ställning.
Läs mer »

Sanguinaria canadensis
Medlet används mot luftvägs besvär som tex astma, bronkit, svalginflammation eller polyper i näsa och svalg. Kan också ges vid reumatism i höger axel, hetvallningar under klimakteriet och migrän med centrum över höger öga.
Läs mer »

Staphisagria
Detta medel används ofta mot åkommor som har med nerverna att göra som tex neuralgi, tandspricknings besvär, blåskatarr, vaglar, blefarit (inflammation i ögonlocken) och vid huvudvärk som känns som en tyngd pressas utåt i pannan.
Läs mer »

Spigelia (maskört)
Medlet används främst för att behandla hjärtsjukdomar med kärlkramps liknande smärta. Och migrän, neuralgi och irit (inflammation i iris) vars symtom kan omfatta strålande, skarp eller bultande smärta i vänster tinning och vänster öga.
Läs mer »

Aconitum
Detta medel används för att behandla besvär som kommer plötsligt och akut, ofta till följd av chock eller rädsla. Medlet behövs ofta när en infektion, som förkylning, hosta eller öron-, ögon och halsbesvär, just har brutit ut.
Läs mer »

Chamomille
Medlet är bra för personer med mycket låg smärt tröskel och som ofta är arga, otåliga och klagar mycket när de är sjuka. Det ges även vid besvär med öronvärk med en tilltäppt känsla; vid riklig mens med svåra kramper; vid ömma inflammerade bröstvårtor hos ammande kvinnor.
Läs mer »

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »