Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> YLANG YLANG ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

YLANG YLANG ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Ylang Ylang betyder "blommornas blomma" på malajiska och används i parfymer för sin yppiga, exotiska doft!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

YLANG YLANG betyder "blommornas blomma" på malajiska och används av parfym industrin för sin yppiga, exotiska doft. Ett av dess främsta aromaterapeutiska användnings områden är att bidra till att sänka högt blodtryck, särskilt vid kombination med hjärtklappning. YLANG YLANG motverkar oro, chock och rädsla och hjälper till att dämpa flämtande andning och att lindra det så kallade "slåss- eller fly syndromet". Oljan är på det stora hela lugnande, erotisk och euforisk.

Inom hudvården uppskattas YLANG YLANG för sin tilltalande doft och är särskilt lämpad för fet hy. Blommorna blötläggs traditionellt i kokosolja och används som hårinpackning och som tillsats i bas shampon och balsam. I massageolja kan den bidra till att motverka frigiditet och impotens. Det är en stämnings parfym där den söta, yppiga och erotiska doften kan upplösa hämningar och locka fram häftig passion. YLANG YLANG passar främst kvinnor och hjälper till att locka fram inre kvinnlighet, självförtroende och sensualitet.

Använd bara små mängder YLANG YLANG och inte under långa perioder, annars kan doften bli tung och kväljande och orsaka huvudvärk och illamående. När den blandas med Lemon (citron), Bergamot och andra eteriska oljor med frisk doft lättas den upp och kan starkt rekommenderas. YLANG YLANG är bra i kvällsbadet när man vill slappna av och kunna somna efteråt. Den kan också vara till nytta vid behandling av nedstämdhet (särskilt när den utmärks av stark anspänning i nerverna). Det är en av de bästa eteriska oljorna att använda vid meditation i syfte att motverka vrede.

Mentalt är YLANG YLANG lugnande och upplyftande. Den skapar en fridfull inre känsla och gör det lättare att ge uttryck för undertryckta inre känslor.

YLANG YLANG eterisk olja härrör sig från de stjärnformade blommorna i det tropiska YLANG YLANG-trädet och används i stor utsträckning för att göra parfymer och i aromaterapi. Liksom Jasmine har YLANG YLANG använts i århundraden i religiösa- och bröllopsceremonier. Inom aromaterapin används den för att minska på spänningar och stress och för att främja en positiv framtidstro. YLANG YLANG används ofta i lyxiga hår- och hudprodukter för dess doft, dess närande och skyddande egenskaper. Och den blandar sig väl med Bergamot, Geranium, Grapefruit och Vetiver.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 484:- inkl. moms