Söndag den 15 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> ORANGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

ORANGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Orange (apelsin) - energigivande, upplyftande, renande och immunstärkande!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDANDE

Kallpressad från skalen är ORANGE (apelsin) en av toppsäljarna av eteriska oljor, dels på grund av sin energigivande arom, men också för andra fördelar på hälsan. En hög halt av monoterpener gör ORANGE stimulerande och med goda rengörande egenskaper. Vilket bland annat gör den idealisk till att stödja en hälsosam immunfunktion med.

Den kan användas dagligen för att rengöra kroppen eller användas på ytor som en naturlig rengörare. Vid användande av aromaspridare kommer doften ge energi och vara upplyftande för både sinne och kropp, samtidigt som den renar luften.

Eterisk olja av apelsin är en varm, uppiggande olja som även verkar avslappnande vid stress. En användbar olja som med sin milda verkan även passar för barn och äldre. Traditionellt har eterisk olja av apelsin använts mot en rad åkommor såsom nedstämdhet, ångest, humörsvängningar, förkylning, förstoppning, matsmältningsbesvär och magknip.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH ORANGE 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!


Pris: 109:- inkl. moms