Tisdag den 10 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> PATCHOULI ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

PATCHOULI ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Lugnande, stabiliserande och aningen hypnotisk! Kan minska på känslor av stress och dämpa oro och nedstämdhet!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Patchouli är en aromatisk, perenn buske med stora gröna blad och vitrosa blommor. Den eteriska oljan ångdestilleras av torkade och fermenterade blad. Dess ursprung är Filipinerna, Indonesien, Malaysia, Indien, Kina och Mauritius. Utmärkande drag för den är att den är mörkorange med trögflytande varma, mättade, söta, kryddiga och träaktiga toppnoter - och jordiga, örtliknande, balsamiska undertoner.

Främsta terapeutiska egenskaper är antidepressiv, antiinflammatorisk, antimikrobisk, antiseptisk, afrodisiakum, sammandragande, cytofylaktisk, fungicid, insekticid och lugnande.

Patchouli är den eteriska "hippieoljan" som under 1960- och 1970-talen var vanlig för att maskera otrevliga lukten av afgankappor och dölja lukten av marijuana! Den har alltid varit vanlig i parfymer och deodoranter och för att skydda kläder och mattor mot insekter. Den är ett starkt afrodisiakum och ger stämningsparfymer en sensuell, erotisk och orential ton. Den är allmänt avslappnande, upplyftande och sinnlig.

Patchouli är utmärkt till hudvård och kan läka inflammationer, dermatit, förkylningssår, eksem och andra hudåkommor och den är särskilt lämpad till mogen och fet hud. Den hjälper till att skapa nya friska hudceller och när den blandas med vetegroddsolja gör den ärrbildningar mindre synliga.

Mentalt verkar Patchouli lugnande, stabiliserande och aningen hypnotisk. Den är utmärkt på att minska stress och dämpa oro och nedstämdhet. Den är bra i massage och hjälper till att sätta överintellektuella personer i samband med sin jordiga och sinnliga natur. Den jordar personer som har lätt att förlora sig i dagdrömmar. Den är även bra att använda vid meditation, då den lugnar för många tankar och generellt på att jorda och centrera.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH PATCHOULI 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!Pris: 352:- inkl. moms