Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> MELALEUCA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

MELALEUCA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

MELALEUCA (tea tree) - när du vill stärka dig till kropp och själ!

MELALEUCA (tea tree) är den mest "medicinska" eteriska oljan med kraftfull antimikrobisk verkan mot samtliga tre grupper av smittämnen: bakterier, virus och svamp. När Melaleuca upplöses i en aromaspridare är den särskilt bra på att motverka spridning av luftburna infektioner. Tillsammans med sina starkt immun stimulerande egenskaper är den en verklig vän MOT många sjukdomar och åkommor. Det är en allmänt genomträngande, medicinskt verkande och stärkande olja.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDANDE

Fotsvamp, vaginala svampinfektioner, förkylnings blåsor, herpes, insektsbett, blemmor, akne och mindre hudsprickor svarar alla bra på lokala appliceringar med Melaleuca (tea tree). I ansikts ångbad hindrar den förkylningar och influensa från att bryta ut och om de ändå gör det underlättar den återhämtning och lindrar symtomen. I massage- och badoljor kan Melaleuca hjälpa till att stärka personer med svagt immunförsvar och den hjälper mot långvariga och försvagande sjukdomar. Blandad med Aloe vera kan den hjälpa till med att lindra smärtan vid bältros.

Mentalt verkar Melaleuca stärkande och värmande. Aromen är distinkt medicinsk och många har lättare för den när den är utblandad. Melaleuca stärker sinne, kropp och själ. Den inspirerar självförtroendet och löser upp dysterhet vid kroniskt dålig hälsa. Melaleuca stärker dessutom de subtila energierna.

MELALEUCA är mer allmänt känd som "Tea Tree" och har över 92 olika föreningar och gränslöst med applikationer. Bladen av detta träd har använts av aboriginerna i Australien i århundraden. De krossade bladen och andades in oljan för att främja en klar andning eller applicerade bladen direkt mot huden för en kylande effekt. Melaleuca är mest känd för sina renande egenskaper. Den kan användas för att rengöra huden och naglar och för att stödja en frisk och hälsosam hud.

MELALEUCA (tea tree) passar fet, oren eller aknebenägen hud. Den kan med fördel användas på akne, eksem, psoriasis, mjäll, vårtor, herpes, sår, insektsbett och brännskador. Verkar klådstillande, infektions och inflammationshämmande samt är antiseptisk och svamphämmande.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 220:- inkl. moms