Söndag den 15 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LIME ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LIME ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

LIME - med sina renande egenskaper och upplyftande doft!

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

LIME har en verkan som påminner om andra eteriska citrusoljor och är därför bra vid lymfdränerande massage, fet hud och akne. Den stärker dessutom matsmältningen.

Mentalt verkar LIME uppfriskande och upplyftande. Den lindrar utmattning, apati och nedstämdhet och ger stämnings parfymer och massageoljor en spännande ton.

Kallpressad från skalet av färska Limer är den eteriska oljan uppfriskande och energigivande i både doft och smak. LIME används ofta i mat och dryck för dess färska citrussmak. På grund av dess höga limonenehalt ger LIME goda rengörings fördelar och kan med fördel användas i din aromaspridare för att hjälpa till med att rena luften. Den är också effektiv vid rengöring av olika ytor i hemmet. LIME är känd för sin förmåga att lyfta upp, balansera och ge energi. Den används ofta i ansikts- och kroppslotion för sina renande egenskaper och sin upplyftande doft. Lime är antiseptisk och stärkande för immunförsvaret och därmed effektiv vid förkylningar och influensa. Verkar även cirkulationshöjande och sammandragande.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH LIME 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!


Pris: 129:- inkl. moms