Måndag den 19 augusti 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> GERANIUM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

GERANIUM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

GERANIUM har många användnings områden och däribland vid menstruations problem!

GERANIUM är den kanske mest balanserande av alla eteriska oljor eftersom den främjar produktionen av binjurebark och hjälper till att reglera hormonhalter och humör. Den är en av de bästa oljorna vid mentruations problem och vad gäller att detoxifiera lymfsystemet och hjälper till att eliminera celluliter.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

GERANIUM ingår ofta i massage blandningar till dränerande massage. Den bidrar även till att läka sår snabbt och är en bra deodorant, både till den personliga hygienen och till att fräscha upp rum med. Den är på det hela taget balanserande, upplyftande och uppfriskande.

Eftersom GERANIUM luktar lite som ros - men är mycket billigare - används den inom parfym industrin till att "bygga ut" en rosdoft. Den underbara blomdoften gör GERANIUM till en värdefull eterisk olja inom hudvård. Den bidrar dessutom till att balansera produktionen av sebum.

GERANIUM är särskilt bra vid menstruations problem eftersom den balanserar hormonerna. Denna egenskap i kombination med dess antidepressiva och upplyftande egenskaper, innebär att GERANIUM kan vara till hjälp i massage blandningar till kvinnor som har svårt för att bli gravida. Den har också effekt i klimakteriet.

Mentalt skapar GERANIUM en känsla av trygghet och är milt upplyftande och balanserande. Den har rykte om sig att stärka flödet av subtil energi (eller qi) och är en av de bästa eteriska oljorna vid behandling av nervös oro. Den är även bra i stämnings parfymer där den ger en balanserad harmoni som motverkar överdrivna humör svängningar.

GERANIUM är medlem av Pelargonium släktet av blommor som odlas för sin skönhet och som en viktig del inom parfym industrin. Det finns över 200 olika sorter av Pelargonium blommor men bara några få används i eteriska oljor. Användningen av eterisk olja av GERANIUM går ända tillbaka till det forntida Egypten, där egyptierna använde GERANIUM olja till att försköna huden med. Under den viktorianska eran fanns fräscha Pelargoner på formella matbord som dekoration och för att kunna konsumeras med en frisk kvist om så önskades. Faktum är att plantans ätbara löv och blommor ofta används i desserter, kakor, gelé och te. Som eterisk olja har GERANIUM använts för att främja ett klart och rent utseende på huden och för att få ett hälsosamt hår, vilket gör den idealisk för hud- och hårvårds produkter. Den hjälper också till att lugna nerver och minskar på känslor av stress. GERANIUM är också känd för att på ett naturligt sätt avvisa insekter.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 198:- inkl. moms