Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CYPRESS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CYPRESS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

CYPRESS är antiseptisk, renande, tröstande, uppfriskande och värmande!

Cypressen ansågs vara helig av både de gamla egyptierna och romarna. Träet används än idag som renande rökelse i Tibet. Cypress eterisk olja används för att balansera kroppsvätskorna (speciellt vid diarré eller riklig menstruation). Dess lugnande egenskaper gör den lämplig att använda i tider av stress.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Destillerad från kvistar och blad till eterisk olja har den blivit populär i olika SPA-metoder till att försköna huden (för aromatiskt och utvärtes bruk). Fördelaktig att använda vid besvär med fet hud och främjar vitalitet och energi. Tillsammans med LIME ger den en uppfriskande doft.

Kan hjälpa vid olika slag av "omåttlighet" i kroppen, speciellt vid mycket vätska. Lämplig egenvård vid näsblod, ödem, inkontinens, onormalt stark svettning och riklig, smärtsam mens. Kan bidra till att motverka celluiter och förbättra cirkulationen. Har en balanserande effekt på de kvinnliga fortplantnings organen och kan hjälpa vid klimakterie besvär. Likaså kan den vara bra mot åderbråck och hemorrojder. Stärker cirkulationen och balanserar förhöjd värme. Har en kramplösande effekt vid hosta som åtföljer influensa samt vid bronkit och kikhosta.

Mentalt och emotionellt kan den användas av överdrivet pratsamma personer på grund av dess lugnande egenskaper. Den kan även ha en positiv effekt på ilska. Kan hjälpa vid övergångs perioder och vid stress, som tex när man byter yrke/jobb, flyttar, sörjer eller bryter ett förhållande.

Förpackning 15 ml.
OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 187:- inkl. moms