Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CLARY SAGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CLARY SAGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

CLARY SAGE (muskatellsalvia) - en euforisk olja för mer upprymdhet och lyckokänsla!

CLARY SAGE (muskatellsalvia) är en två- eller flerårig ört som växer upp till sex fot´s höjd. Den är känd för sina lugnande egenskaper på huden och den viktigaste komponenten är Linalylacetat, vilket gör den till en av de mest avkopplande och balanserande eteriska oljorna.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

CLARY SAGE (muskatellsalvia) anses vara den mest euforiska av alla eteriska oljor och kan skapa ett upplyftande rus. I kombination med starka antidepressiva egenskaper gör det CLARY SAGE till en mycket god hjälp vid lindrig depression, melankoli, oro, stress och allmänt missnöje. Den är på det stora hela berusande, sensuell och upplyftande.

CLARY SAGE är en av de mest effektiva oljorna vid behandling av menssmärtor och genom att smörja in den på magen slappnar sinne och kropp av och smärta dämpas. Dess inverkan på kroppens östrogen gör att den skapar regelbundna menstruationer och hjälper vid klimakteriebesvär. Den är ett afrodisiakum och särskilt bra för personer som är stressade över att deras sexualitet dämpats.

Mentalt är CLARY SAGE avslappnande, euforisk och upplyftande. I små mängder är det en bra hjälp vid meditation. Den underlättar drömarbete genom att uppmuntra starka och levande drömmar. Den hjälper till att stärka subtila energier och himmelsk inspiration.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara att den är kramplösande, antidepressiv, antiseptisk, sammandragande, ett afrodisiakum, lugnande och stärkande för matsmältningen, stärkande för menstruations cykeln, blodtrycks sänkande, nervlugnande och dämpande.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 429:- inkl. moms