Torsdag den 12 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CASSIA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CASSIA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Den värmande och lugnande oljan som stärker immunförsvaret. Främjar en sund matsmältning och en god immunfunktion. Har en uppvärmande och upplyftande arom!

En värmande olja som går tillbaka till biblisk tid. CASSIA (kanel) främjar matsmältningen och immunförsvaret samtidigt som den har en stark, upplyftande doft.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Det är en av de få eteriska oljor som nämns i Gamla Testamentet, känd för sin omisskännliga doft och lugnande egenskaper. CASSIA är en "uppvärmande" olja som bidrar till att främja ett friskt immunförsvar. Det är därför en stor olja att använda under den kalla årstiden på grund av dess värmande egenskaper och kryddiga doft.

CASSIA (kanel) används mindre inom aromaterapi än de flesta andra kryddor, men den är utmärkt när man vill mota bort förkylningar, influensa och andra luftburna infektioner. CASSIA (kanel) motverkar problem med matsmältningen och/eller hjälper till när den är trög. Den motverkar även uppsvälldhet och tarminfektioner och är allmänt värmande, stärkande, vitaliserande och upplyftande.

Mentalt verkar CASSIA (kanel) stärkande och upplivande. Den rekommenderas vid allmänt klena nerver och för äldre personer under vintern, då den värmer både sinne och själ. Den förstärker tillvaron och kan mildra melankoli och nedstämdhet som utmärks av tröghet och bristande vitalitet. CASSIA (kanel) återför livsglädje och inspirerar till mod.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara antimikrobisk (förstör eller står emot patogener/smittämnen), antiseptisk, kramplösande, sammandragande, lugnande och stärkande effekt på matsmältningen, rent allmänt stärkande.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH CASSIA 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Alla våra eteriska oljor är rena och ekologiska med hög terapeutisk kvalitet!


Pris: 129:- inkl. moms