Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> BERGAMOT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

BERGAMOT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Upplyftande och lugnande från ängsliga känslor. Allmänt lugnande och rogivande arom. Ger även hudrenande fördelar vid topisk användning. Används ofta i massage behandlingar för sin lugnande effekt!

BERGAMOT (bergamott) är den känsligaste av citrusväxter, som kräver speciella klimat och jord för att trivas. Italienarna har använt bergamott i åratal för att minska känslor av stress och för att lugna och föryngra huden. I Grekland äts de omogna frukterna som sötsaker med sked som en efterrätt eller till kaffe pausen. Bergamott är unik bland citrusoljor på grund av sin förmåga att vara både upplyftande och lugnande, vilket gör den idealisk för att hjälpa till med ängsliga och sorgliga känslor. Den är också renande och används vid rengöring av huden och har samtidigt en lugnande effekt.

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

BERGAMOT (bergamott) är den soliga eteriska oljan. Förutom att vara utmärkt vid behandling av nedstämdhet och oro är den det främsta valet vid urinvägs infektioner och blåskatarr, eftersom den verkar starkt desinficerande. Personer med kronisk blåskatarr blir spända och oroliga när symtomen börjar, men genom att använda ett "sköljmedel" med bergamott mildras symtomen och nerverna lugnas. Bergamott är uppmuntrande, upplyftande men ändå lugnande.

Den ljuvliga doften och de starka antiseptiska egenskaperna gör den värdefull inom hudvårdande krämer och lotioner. Den passar särskilt bra för fet hud och akne. Bergamott har en reglerande effekt på aptiten och är bra både vid konvalescens och för personer som bantar.

Mentalt är bergamott vitaliserande, lugnande och balanserande. Dess soliga, antidepressiva egenskaper gör att den används vid säsongs betonade åkommor. En kall, grå vinterdag är den allmänt uppmuntrande. Bergamott värmer hjärtat och har associationer till hjärtchakrat. Den lindrar försiktigt nedstämdhet och sorg.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara smärtlindrande, antiseptisk, antidepressiv, kramplösande, lugnande för matsmältningen, lindrar magknip och dämpar uppsvälldhet och är allmänt stärkande.

Förpackning 15 ml


OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 352:- inkl. moms