Torsdag den 17 oktober 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> BASIL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

BASIL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Ren ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet!

Främjar ditt sinnliga fokus och minskar spänningar! Verkar som ett kylande medel för huden. Främjar mental alertness och minskar på oroliga känslor när den används aromatiskt. Kan även hjälpa till att underlätta vid kvinnors mensperioder.

I historiskt och traditionellt bruk anses BASIL (basilika) ha dessa främsta fördelar:

TRADITIONELLT BRUK OCH ANVÄNDNING

Den är ANTISEPTISK - det vill säga förstör eller kontrollerar patogena bakterier (smittämnen). Den är KRAMPLÖSANDE - det vill säga lindrar spasmer och kramper i muskulaturen. KARMINTAIV - det vill säga lugnar matsmältningen, mildrar magknip och dämpar uppsvälldhet. CEFALISK - det vill säga stimulerar tanke / lukt / smak. DIGESTIV - det vill säga stärker matsmältningen. MENS STÄRKANDE - stärker och reglerar menstruationen

BASIL (basilika) har en mer subtil verkan och skärper smak/lukt/syn mindre starkt än Rosemary och är därför det första valet när man vill lindra intellektuell utmattning eller när sinnet är svagt och obeslutsamt. Den är bra vid nervösa rubbningar och den är framför allt lämpad för de som lider av försvagande sjukdomar. BASIL (basilika) är allmänt återuppbyggande, stärkande och renande.

BASIL (basilika) motverkar problem med matsmältning och menstruation och är ofta ett bra alternativ till andra oljor, men det bästa med den är den utmärkta stärkande effekt den har på nerver och sinne.

Mentalt är BASIL (basilika) uppväckande, upplyftande och stärkande. Den är bra vid meditationer i syfte att rensa sinnet och stimulera mental aktivitet. Den är en subtil översinnlig beskyddare och dess milda antidepressiva och stärkande effekter gör att den lämpar sig för personer med långvarig psykisk utmattning.

BASIL (basilika) är kryddig och en mångsidig olja som kan användas för att främja fokus och vakenhet, eller att lägga till lite extra smak när du lagar mat.

Den har en varm, kryddig doft som är känd för att minska oroliga känslor. Och ger stora fördelar för både kropp och själ på grund av dess höga linalool innehåll, vilket gör det till en idealisk olja för att hjälpa till att minska känslor av spänning när den appliceras på rekommenderade ställen på huden.

Förpackning 15 ml
OBS! Denna produkt kan endast köpas som medlem!

Som medlem erhåller du alltid 25% rabatt och möjlighet till ytterligare 10-30% rabatt i form av bonus produkter, samt gratis produkt om du lägger din beställning i god tid.

Vill du veta mer och bli medlem kontakta vår kundtjänst via epost order@resonans.org så hjälper vi dig gärna!

Välkommen!


Pris: 237:- inkl. moms