Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> YLANG YLANG ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

YLANG YLANG ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.Ylang Ylang betyder

Ett av dess främsta aromaterapeutiska användnings områden är att bidra till att sänka högt blodtryck, särskilt vid kombination med hjärtklappning. YLANG YLANG motverkar oro, chock och rädsla och hjälper till att dämpa flämtande andning och att lindra det så kallade "slåss- eller fly syndromet". Oljan är på det stora hela lugnande, erotisk och euforisk.

Inom hudvården uppskattas YLANG YLANG för sin tilltalande doft och är särskilt lämpad för fet hy. Blommorna blötläggs traditionellt i kokosolja och används som hårinpackning och som tillsats i bas shampon och balsam. I massageolja kan den bidra till att motverka frigiditet och impotens. Det är en stämnings parfym där den söta, yppiga och erotiska doften kan upplösa hämningar och locka fram häftig passion. YLANG YLANG passar främst kvinnor och hjälper till att locka fram inre kvinnlighet, självförtroende och sensualitet.

Använd bara små mängder YLANG YLANG och inte under långa perioder, annars kan doften bli tung och kväljande och orsaka huvudvärk och illamående. När den blandas med Lemon (citron), Bergamot och andra eteriska oljor med frisk doft lättas den upp och kan starkt rekommenderas. YLANG YLANG är bra i kvällsbadet när man vill slappna av och kunna somna efteråt. Den kan också vara till nytta vid behandling av nedstämdhet (särskilt när den utmärks av stark anspänning i nerverna). Det är en av de bästa eteriska oljorna att använda vid meditation i syfte att motverka vrede.

Mentalt är YLANG YLANG lugnande och upplyftande. Den skapar en fridfull inre känsla och gör det lättare att ge uttryck för undertryckta inre känslor.

YLANG YLANG eterisk olja härrör sig från de stjärnformade blommorna i det tropiska YLANG YLANG-trädet och används i stor utsträckning för att göra parfymer och i aromaterapi. Liksom Jasmine har YLANG YLANG använts i århundraden i religiösa- och bröllopsceremonier. Inom aromaterapin används den för att minska på spänningar och stress och för att främja en positiv framtidstro. YLANG YLANG används ofta i lyxiga hår- och hudprodukter för dess doft, dess närande och skyddande egenskaper. Och den blandar sig väl med Bergamot, Geranium, Grapefruit och Vetiver.

ANVÄNDNING

Lägg YLANG YLANG i ett bad med Epsom salt för avkoppling. Fräscha upp din hud med aromaterapi ånga med YLANG YLANG eterisk olja. Applicera på dina handleder för en söt och blommig parfym. Blanda med doTERRA Fractionated Coconut Oil för en djupverkande hårbalsam.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 549:- inkl. moms