Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> PEPPERMINT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

PEPPERMINT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


PEPPERMINT en av de mest populära eteriska oljorna

Pepparmynta framställs som en hybrid av "watermint and spearmint" och beskrevs först av Carl Linné år 1753. Ett högt mentol innehåll i doTERRA´s eteriska pepparmynts olja gör att den utmärker sig med bästa kvalitet i jämförelse med andra produkter. Används ofta i tandkräm och tuggummi för en bättre munhygien. Peppermint eterisk olja kan också bidra till att lindra tillfälliga magbesvär och främjar en hälsosam lungfunktion när den intas oralt eller inhaleras. Detta är en av våra mest sålda eteriska oljor.

ANVÄNDNING

Ta 1 droppe med lite citronsaft och vatten för ett friskt och uppfriskande mun sköljmedel. Ta 1-2 droppar i en Veggie kapsel för att lindra tillfälliga magbesvär. Tillsätt 1 droppe till din favorit smoothie för en uppfriskande smak. Placera 1 droppe i handflatan med 1 droppe Wild Orange och 1 droppe Frankincense och andas in före måltid.

SÅ HÄR GÖR DU

Aromaspridare: Använd 3-4 droppar för att sprida frisk väldoft i rummet. Vid intag oralt späd 1 droppe med 4 matskedar vatten. Vid utvärtes bruk applicera 1-2 droppar till önskat område (gärna utspädd med en ekologisk basolja om du är extra hudkänslig).

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 320:- inkl. moms