Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> OREGANO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

OREGANO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.OREGANO eterisk olja främsta fördelar: Kan användas som ett bra rengöringsmedel. Stödjer ett hälsosamt immunförsvar och en god matsmältning och andningsfunktion, samt ger kraftfulla antioxidanter!

OREGANO är en av de mest potenta och kraftfulla eteriska oljorna och har använts i århundraden i traditionell hälsopraxis för sina rengörande och immunstärkande egenskaper. De primära kemiska komponenterna i OREGANO är carvacrol och tymol, båda i fenolgruppen, som har renande och antioxidantiska egenskaper. På grund av dess höga fenolhalt bör försiktighet beaktas vid inandning eller vid användning i aromaspridare. Dessutom bör den spädas med någon ekologisk basolja (doTERRA Fractionated Coconut Oil) när den appliceras på huden. En droppe som intas dagligen kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam immunfunktion. OREGANO kan dessutom intas oftare vid hotande säsongsbetonade allergener för att ytterligare stödja immunsystemet. Den eteriska oljan stödjer också en god funktion på matsmältningen och kan fungera som en förstärkare och utjämnare i eteriska oljeblandningar, som exvis stöd till sund andningsfunktion när den intas oralt.

ANVÄNDNING

Ta 1 droppe dagligen för att stödja en god och hälsosam immunfunktion. Lägg till 1-2 droppar i en vegetarisk kapsel för att stödja en sund andningsfunktion. Tillsätt 1 droppe vid matlagning istället för torkad oregano i tex spagettisås, pizzasås eller på en stek. Man kan också tillsätta 10 droppar till ca 5 dl vatten i en sprayflaska och använda som en effektiv rengörare av exvis bordsytor.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe i 4 msk vatten. Vid topisk (utvärtes) användning: Späd 1-2 droppar med doTERRA Fractionated Coconut Oil och applicera sedan på önskat område. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 398:- inkl. moms